Internet Explorer 9 διαθέσιμος για Download

Internet Explorer 9

Στην διάθεση των χρηστών είναι πλέον η τελική έκδοση του Internet Explorer 9, του δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης της Microsoft. Πρόκειται για έναν ταχύτερο browser, ο οποίος δίνει βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, στις εφαρμογές και στα πολυμέσα.

9 σημαντικά χαρακτηριστικά του Internet Explorer 9:

  • Ο Internet Explorer 9 παρέχει την καλύτερη εμπειρία Web για τα Windows. Ακολουθούν οι πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να τον αποκτήσετε σήμερα.
  • Είναι ταχύτερος από όλες τις απόψεις — η επιτάχυνση κειμένου, βίντεο και γραφικών μέσω υλικού ανεβάζουν την απόδοση και οι τοποθεσίες που επισκέπτεστε έχουν επιδόσεις παρόμοιες με τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.
  • Σύγχρονη και απλή σχεδίαση — σας παρέχει τα βασικά στοιχεία ελέγχου που χρειάζεστε και δίνει έμφαση στις τοποθεσίες Web που σας ενδιαφέρουν.
  • Πρόσβαση σε ένα κλικ στις αγαπημένες τοποθεσίες σας — με τις Καρφιτσωμένες τοποθεσίες, μπορείτε να μεταβείτε στις αγαπημένες τοποθεσίες σας απευθείας από τη γραμμή εργασιών των Windows χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πρώτα το πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Συνδυασμένη γραμμή αναζήτησης και διευθύνσεων — ένας ενιαίο μέρος για να περιηγηθείτε σε μια τοποθεσία Web ή να ξεκινήσετε μια αναζήτηση.
  • Ανασχεδιασμένη Σελίδα νέας καρτέλας — πλέον, έχετε γρήγορη πρόσβαση στις τοποθεσίες που επισκέπτεστε πιο συχνά, ενώ επίσης μπορείτε να ανοίγετε ξανά κλειστές καρτέλες ή να συνεχίσετε τη δραστηριότητά σας από το σημείο που την είχατε αφήσει πριν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ή να ξεκινήσετε μια περίοδο λειτουργίας περιήγησης InPrivate.
  • Ενοποίηση με τα Windows 7 — με τη δυνατότητα Snap, τις Καρφιτσωμένες τοποθεσίες, τις Λίστες συντομεύσεων και τα στοιχεία ελέγχου προεπισκόπησης μικρογραφιών, ο Internet Explorer 9 και τα Windows 7 σάς προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία Web για Windows.
  • Βελτιωμένη διαχείριση πρόσθετων — ο Σύμβουλος απόδοσης προσθέτων σάς ενημερώνει αν ένα πρόσθετο επιβραδύνει την απόδοση του προγράμματος περιήγησής σας και σας επιτρέπει να το απενεργοποιήσετε ή να το καταργήσετε, εξασφαλίζοντας ότι η ταχύτητα του προγράμματος χρήσης παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης.
  • Βοηθά στον έλεγχο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας — Η Προστασία από την παρακολούθηση σάς επιτρέπει να περιορίσετε την επικοινωνία του προγράμματος περιήγησης με ορισμένες τοποθεσίες Web ώστε να διατηρείται η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.
  • Διατηρεί σε τάξη τα στοιχεία λήψης σας — Το Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων διατηρεί μια λίστα που ενημερώνεται συνεχώς με τα αρχεία που κατεβάζετε από το Internet και σας ειδοποιεί σε περίπτωση που ένα αρχείο μπορεί να είναι κακόβουλο, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε παύση και να επανεκκινείτε μια διαδικασία λήψης.

Με τις βελτιώσεις αυτές η Microsoft ευελπιστεί να επανακτήσει την προτίμηση των χρηστών, αφού το τελευταίο διάστημα τα ανταγωνιστικά προγράμματα (Firefox, Chrome κλπ) έχουν αυξήσει το μερίδιο αγοράς τους εις βάρους του Internet Explorer 9.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.