7χρονη έκανε πλαστική επειδή την κορόιδευαν στο σχολείο (Video)

7χρονη έκανε πλαστική επειδή την κορόιδευαν στο σχολείο (1)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η 7χρονη Samantha Shaw, από την South Dakota των ΗΠΑ, υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση για να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά της ώστε να σταματήσουν να την κοροιδεύουν οι συμμαθητές της στο σχολείο. Η υπόθεση αυτή έχει διχάσει την κοινή γνώμη, αφού κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι γονείς της έκαναν το σωστό για την μικρή, ενώ άλλοι θεωρούν ο γονείς ότι προτίμησαν την “εύκολη λύση” από το να της μάθουν να δέχεται τον εαυτό της όπως είναι και να έχει αυτοπεποίθηση… Εσείς τι πιστεύετε;

Όπως και να έχει, δείτε φωτογραφίες από το πριν και το μετά, καθώς και όλη την ιστορία της 7χρονης.

7χρονη έκανε πλαστική επειδή την κορόιδευαν στο σχολείο (2)

Update 19/05:

“Τα έκανα όλα για τα λεφτά”, εξομολογείται τώρα η μητέρα του κοριτσιού Σίνα Άπτον. Η Άπτον εξομολογήθηκε στο TMZ ότι η Sun την πλήρωσε 200 δολάρια για να συναινέσει στην ιστορία που είχε σκεφτεί να κάνει η εφημερίδα.

“Μου προμήθευσαν την ιστορία, τις οδηγίες και το σενάριο που θα έπρεπε να ακολουθήσω για μια ηχογραφημένη συνέντευξη” , είπε η Άπτον.

Μετά το ρεπορτάζ, την προσέγγισαν οι εκπομπές Good Morning America και Inside Edition και της προσέφεραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 10.000 δολάρια έκαστη, για να πει τα ίδια on camera. Και το έκανε.

“Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έκανε η κόρη μου μπότοξ, ούτε την άφησα να κάνει καμία επέμβαση”, εξομολογείται τώρα η Άπτον.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.