Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας

mysecretathens.gr

Tελευταία παρατηρείται μια τάση από ομάδες πολιτών, απλών Αθηναίων να ψάχνονται όσον αφορά τη διασκέδαση τους και όχι μόνο.

mysecretathens.grΕνδιαφέρον παράδειγμα είναι το εγχείρημα του mysecretathens.gr, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός οδηγός πόλης ξεφεύγοντας από την στείρα φιλοσοφία ενός τουριστικού οδηγού, παρουσιάζοντας μέρη της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψετε.

Σκοπός του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα είναι: “να δώσει ιδέες για μέρη που αξίζει να ανακαλύψεις στην Αθήνα. Πολλά απ’ αυτά μπορεί να μην βρίσκονται στο κάδρο της καθημερινής μας διασκέδασης, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην είναι γνωστά στο ευρύτερο κοινό. Εστιατόρια, bar, καφέ, καταστήματα και όχι μόνο! Άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα σε πολλούς ή λίγους. Όλα όμως θα συνθέτουν το μωσαϊκό της Αθήνας με αποτέλεσμα να μοιραζόμαστε όμορφα κρυμμένα μυστικά της πόλης που ζούμε”.

Πέρα από αυτό, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να μοιραστεί ένα δικό του μυστικό, με δυνατότητα δημοσίευσης δικού του άρθρου στο site.

Τέλος, κάνοντας like στο fanpage του mysecretathens.gr, ενημερώνεστε αυτόματα για νέες αναρτήσεις και μυστικά της Αθήνας. Ευκαιρία λοιπόν για λιγο εσωτερικό τουρισμό!