Η σύντομη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τα παιδιά της (Photos)

Diana (13)

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για τον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, στις 29 Απριλίου. Η μεγάλη απούσα από αυτή τη χαρμόσυνη ημέρα θα είναι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δείτε τη σύντομη ζωή που πέρασε με τους δύο γιούς της μέσα από ένα συγκινητικό φωτογραφικό αφιέρωμα.

22 Ιουνίου 1981
Diana (4)
Νταϊάνα και Κάρολος ενώ κρατάνε έξω από το μαιευτήριο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ την επόμενη μέρα της γέννησής του.

Αύγουστος 1982
Diana (10)
Η Νταϊάνα στη βάφτιση του πρωτότοκου υιού της.

Δεκέμβριος 1982
Diana (1)
Η Νταϊάνα και ο Κάρολος παίζουν με τον Γουίλιαμ στο Kensington.

Δεκέμβριος 1983
Diana (2)
Η Νταϊάνα προσέχει τον Γουίλιαμ ενώ παίζει στον κήπο.

Σεπτέμβριος 1984
Diana (6)
Η Νταϊάνα και ο Κάρολος ενώ κρατάνε τον Πρίγκιπα Χάρυ. Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου το 1984 στο μαιευτήριο St Mary στο Paddington.

1985
Diana (8)
Η Βασιλική οικογένεια στη Βενετία.

Diana (3)
Ήθελε, πάντα, να έχουν τα παιδιά της μια κανονική ζωή.

Diana (7)
Κατά τη διάρκεια της ζωής της η Νταϊάνα ξεχώριζε για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις της ενώ πρόσεχε πολύ και τα ρούχα που έβαζε στα παιδιά της.

Diana (14)
Η Νταϊάνα γνώριζε ότι λόγο της ιδιότητάς της δε μπορούσε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό θα το μάθει αργότερα και ο Χάρυ κατά τη διάρκεια των εφηβικών του χρόνων.

Diana (9)
Η Νταϊάνα αποδείχτηκε μια εξαιρετική αθλήτρια καθώς από μικρή διέπρεπε στην κολύμβηση στο σχολείο West Heath Public. Αργότερα φάνηκε ότι οι υιοί της κληρονόμησαν την ικανότητά της στα sport.

1993
Diana (13)
Η Πριγκίπισσα ήθελε τα παιδιά της να έχουν ένα ευρύτερο φάσμα εμπειριών σε σχέση με τα άλλα βασιλικά παιδιά. Όπως σε αυτή την φωτογραφία που έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καταφύγιο αστέγων σε ένα θεματικό πάρκο.

1994
Diana (12)
Η οικογένεια ήταν πολύ σημαντική για την Νταϊάνα και προσπαθούσε να έχει όσες πιο πολλές εξόδους μπορούσε με τα παιδιά της.

1995
Diana (11)
Η Νταϊάνα στέκεται υπερήφανη με τα δύο αγόρια της κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων VJ Day (Victory over Japan Day) στο Λονδίνο.

1995
Diana (5)
Όλη η οικογένεια μαζί στο Eton College.

Σεπτέμβριος 1997
Diana (15)
Η Νταϊάνα φεύγει από τη ζωή στις 31 Αυγούστου του 1997 σε ένα τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι, για το οποίο έχουν ειπωθεί πολλά. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της που την αποχαιρετούν τόσο νωρίς.

Diana (16)
Τα δύο της παιδιά προσπαθούν να ακολουθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της μητέρας τους. Το 2007, στην επέτειο των 10 ετών από το θάνατό της, ο Γουίλιαμ διοργάνωσε μια συναυλία και όλα τα έσοδα μοιράστηκαν σε 8 διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.