Travian: Δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής με Ρωμαίους, Γαλάτες & Τεύτονες

Travian

Το Travian είναι ένα από τα δημοφιλέστερα free browser games στρατηγικής που θα σας μεταφέρει σε ένα συναρπαστικό κόσμο όπου Ρωμαίοι, Γαλάτες και Τεύτονες μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως για την κυριαρχία σε ολόκληρο τον server. Το παιχνίδι που μετρά εκατομμύρια παίκτες απ’ όλον τον κόσμο, ξεκίνησε το 2004 και πρόσφατα εγκαινιάστηκε η 4η έκδοση του, η οποία έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις!

Κάθε παίχτης ξεκινάει με ένα μικρό χωριό το οποίο πρέπει να αναπτύξει χτίζοντας νέα κτήρια, οργανώνοντας την άμυνα και την οικονομία, ενώ πρέπει να δημιουργήσει έναν ισχυρό στρατό για εξερεύνηση των γύρω περιοχών και για να μπορέσει να κυριαρχήσει απέναντι στους αντιπάλους του, με την βοήθεια συμμαχιών με άλλους παίκτες.

Στο Travian υπάρχουν 3 φυλές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο παίκτης: Οι Ρωμαίοι, οι Γαλάτες και οι Τεύτονες. Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά κι έτσι ο παίκτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει αυτήν που του ταιριάζει ανάλογα με το αγωνιστικό του στυλ (επιθετικό, αμυντικό, έμφαση στην ανάπτυξη κλπ).

Αν πάλι προτιμάτε το σενάριο κάποιας άλλης εποχής, δείτε τα επίσης εξαιρετικά παιχνίδια: