Αλυσοδεμένη επί 10 χρόνια σκυλίτσα, βρήκε την ευτυχία (Video)

Αλυσοδεμένος επί 10 χρόνια σκύλος βρήκε επιτέλους την ευτυχία

Δείτε την συγκινητική ιστορία της «Judas» (όπως την είχαν ονομάσει οι ιδιοκτήτες της, παρότι θηλυκή) που έγινε «Judith».

Μια σκυλίτσα στο Vancouver του Καναδά ζούσε δεμένη σε μια αλυσίδα επί 10 χρόνια χωρίς καθαρό νερό ή φαγητό, αναγκασμένη να κάθεται, να περπατάει, ακόμα και να κοιμάται πάνω στα ίδια της τα περιττώματα.

Το βράδυ που την εντόπισαν οι άνθρωποι της φιλοζωικής οργάνωσης «Animal Advocates», η σκυλίτσα ήταν ξαπλωμένη στην παγωμένη λάσπη και εκτεθειμένη σε χιονόπτωση. Η κατάσταση της ήταν τραγική, αφού μεταξύ άλλων βρέθηκε αφυδατωμένη και ανήμπορη να περπατήσει λόγω προβλήματος στους γοφούς.

Οι άνθρωποι της φιλοζωικής οργάνωσης την πήραν και την φρόντισαν με πρωτόγνωρο για εκείνη τρόπο. Λίγο αργότερα, βρέθηκε ένα σπίτι και μια οικογένεια για την ταλαιπωρημένη σκυλίτσα, η οποία ονομάστηκε «Judith» από τα νέα της αφεντικά.

Η Judith έγινε μέλος της οικογένειας και έζησε 18 μήνες ζεστασιάς και αγάπης που τόσο είχε ανάγκη και άξιζε, πριν φύγει από την ζωή ευτυχισμένη και έχοντας ξεχάσει το άσχημο παρελθόν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.