10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (1)

Ποιες σταρ ξεχωρίζουν για το σαγηνευτικό τους βλέμμα και τα γατίσια μάτια τους; Εμείς βρήκαμε 10 που θα σας μείνουν αξέχαστες…

Aρ. 10 : Πενέλοπε Κρουζ

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (2)

Η Ισπανίδα καλλονή που έγινε πρόσφατα και μαμά δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτή τη λίστα. Μπορεί να μην έχει ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλά τα μαύρα της μάτια και το έντονο της βλέμμα μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη σου.

Aρ. 9 : Aishwarya Rai

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (3)

Η Aishwarya Rai ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, και μάλιστα το 1994 είχε στεφθεί Μις Κόσμος, και αργότερα πέρασε στον κινηματογράφο. Σήμερα, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Bollywood, ενώ ξεχωρίζει για την ομορφιά της και την κομψότητά της.

Aρ. 8 : Αντζελίνα Τζολί

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (4)

Τι να πεις για το απόλυτο θηλυκό των 00s; Σαρκώδη χείλη, πράσινα μάτια, καστανόξανθα μακριά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα! Πόσα απανωτά εγκεφαλικά να αντέξουμε; Η Αντζελίνα Τζολί είναι η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζον Βόιτ. Θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών. Παλιότερα, προσέλκυε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της ταραχώδους προσωπικής ζωής της. Αντιθέτως, σήμερα τα μίντια την ακολουθούν κατά πόδας για το φιλανθρωπικό της έργο και για τις ακριβοθώρητες οικογενειακές της στιγμές με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους (υιοθετημένα και μη).

Aρ. 7 : Μαριόν Κοτιγιάρ

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (5)

Η μελαχρινή Γαλλίδα ηθοποιός με τα μπλε μάτια άφησε τους πάντες άφωνους με την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιάφ στην ταινία “Η Ζωή σαν Τριαντάφυλλο”. Ο ρόλος της αυτός της χάρισε το πρώτο της Όσκαρ στα 32 της χρόνια, αν και η σχέση της με την υποκριτική είχε αρχίσει αρκετά νωρίς από την ηλικία των 16.

Aρ. 6 : Σαρλίζ Θερόν

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (1)

Το βλέμμα της σαγηνευτικό και σπινθηροβόλο. Η Σαρλίζ Θερόν έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Δεν δίστασε όμως για τις ανάγκες του ρόλου να πάρει 15 κιλά για την ταινία Monster και φυσικά η θυσία της αυτή μαζί με την εκλπηκτική της ερμηνεία της χάρισαν τον Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου. Η ξανθιά καλλονή από την Νότιο Αφρική δηλώνει όμως πως έχει προβλήματα με τους άντρες. Τον Ιανουάριο χώρισε από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, αυστραλό ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ και έκτοτε δεν μπορεί να βρει αρσενικό… Μήπως ενδιαφέρεται κανείς;

Aρ. 5 : Όντρεϊ Χέμπορν

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (6)

Mε όπλο το ζωηρό της βλέμμα, το αφοπλιστικό της χαμόγελο και τον έντονο χαρακτήρα της, η Όντρεϊ Χέμπορν είναι ένα από τα πιο πληθωρικά ταλέντα που έβγαλε το Χόλυγουντ.

Aρ. 4 : Σοφία Λόρεν

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (7)

Η Ιταλίδα καλλονή που μεσουράνησε τις δεκαετίες του 50 έως 70 στις ιταλικές ταινίες, ήταν από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κινηματογράφου. Σαγηνευτική, μεσογειακή, πληθωρική με το έντονο ταμπεραμέντο της άφησε το δικό της στίγμα. Υπήρξε το sex symbol της εποχής εκείνης και πρωταγωνίστησε δίπλα σε θρυλικά ονόματα του σινεμά όπως οι Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Γκρέγκορι Πεκ, Φρανκ Σινάτρα, Τσάρλτον Ίστον, Κάρι Γκραντ, Μάρλον Μπράντο. Η Σοφία Λόρεν θεωρείται η πιο διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός με περισσότερες από 80 ταινίες, ενώ το 1991 ανακηρύχθηκε ως «ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κινηματογράφου παγκοσμίως» και απέσπασε σχετικό τιμητικό Όσκαρ.

Aρ. 3 : Ελίζαμπεθ Τέιλορ

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (8)

Δεν της είχαν χαρίσει τυχαία το τίτλο για την γυναίκα με τα πιο ωραία μάτια του κόσμου. Η Ελίζαμπεθ Τέιλρο έμεινε στην ιστορία τόσο για την επιτυχημένη της καριέρα, όσο και για την πολυτάραχη ζωή της. Αυτό όμως που θα μείνει στη μνήμη μας είναι τα βιολετιά της μάτια.

Aρ. 2 : Γκρέις Κέλυ

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (9)

Το σύμβολο της γυναικείας κομψότητας, χάρης και φινέτσας, η Γκρέις Κέλυ. η πριγκίπισσα του Μονακόδεν σταμάτησε να εμπνέει τις γυναίκες και τους άντρες με την απαράμιλλη ομορφιά της. Αντίθετα από τις ηθοποιούς σεξοβόμβες της εποχής όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Μπριζίτ Μπαρντό, η Γκρέις κράτησε τον ερωτισμό της μακρά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού και επέμεινε στην προβολή της οικείας εικόνας του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, με το ολόφρεσκο πρόσωπο της μαθητριούλας.

Aρ. 1 : Σαρμπάτ Γκούλα

10 σταρ με τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου (10)

Τα πράσινα γατίσια μάτια της σε υπνωτίζουν αμέσως. Η εικόνα της έγινε διάσημη, όταν δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985. Το πράσινο βλέμμα της «αιχμαλώτισε» ο φωτογράφος Στιβ Μακ Κάρι και μέχρι το 2002 ήταν απλά γνωστή ως “”the Afghan Girl”.

Πηγή: menslounge.gr

Otherside.gr Games

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.