Η σιλικόνη σώζει ζωές

Η σιλικόνη σώζει ζωές (1)

Νομίζατε πως μόνο ο αερόσακος σας προστατεύει σε περίπτωση τροχαίου! Κι όμως αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί, αν λάβουμε υπόψιν μας την περίπτωση της Lisa Somerville.

Η σιλικόνη σώζει ζωές (2)

Το γεγονός πως σώθηκε χάρη στα ενισχυτικά του σουτιέν της θα της μείνει αξέχαστο! Το ατύχημα συνέβη όταν η γυναίκα γυρνώντας στο σπίτι της στη Γλασκόβη σε συνθήκες βροχής, χρειάστηκε να πατήσει το φρένο με αποτέλεσμα, λόγω του ολισθηρού εδάφους, το αυτοκίνητο να φύγει από τον έλεγχό της, να μπει στο αντίθετο ρεύμα, να τρακάρει με διερχόμενο όχημα και τελικά να πέσει στο χαντάκι.

Πέφτοντας στο χαντάκι η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου την είχαν μεταφέρει οι διασώστες. Οι γιατροί τότε την ενημέρωσαν πως σώθηκε χάρη στο περιεχόμενο του σουτιέν της, και όπως ήταν αναμενόμενο η γυναίκα εξεπλάγην.

Η ίδια δήλωσε: «Υπέφερα από διάτρηση των πνευμόνων και από ραγισμένα πλευρά, αλλά χάρη στον στηθόδεσμό μου είμαι ακόμα ζωντανή. Διαφορετικά τα πλευρά σίγουρα θα είχαν διαπεράσει την καρδιά μου».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.