Rail Nation: Παίξτε το νέο free game από τους δημιουργούς του Travian

Rail Nation

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Travian, το πιο δημοφιλές browser game στον κόσμο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο free browser game με τίτλο «Rail Nation» που σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας online σιδηροδρομική αυτοκρατορία!

Ο παίκτης ξεκινάει ως διευθυντής μιας μικρής σιδηροδρομικής εταιρείας με στόχο να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα εμπορεύματα μέσα από διάφορες ιστορικές εποχές όπως «Ατμομηχανή», “Diesel” και “Ηλεκτρική”. Στο παιχνίδι βέβαια δεν είστε μόνοι, αφού συμμετέχουν χιλιάδες επίδοξοι μεγιστάνες των σιδηροδρόμων απ’ όλο τον κόσμο, και η νίκη δεν είναι απλή υπόθεση.

Rail Nation

Αρχικά τα τρένα σας κινούνται με ατμομηχανές και μπορούν να μεταφέρουν αγαθά από την μια πόλη στην άλλη. Κάθε πόλη, για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί χρειάζεται υλικά τα οποία παράγονται ή επεξεργάζονται σε κοντινά εργοστάσια, τα οποία με τη σειρά τους χρειάζονται υλικά για να λειτουργήσουν. Κάπως έτσι αναλαμβάνετε δουλειές για να κερδίσετε χρήματα τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να επενδύσετε στο δίκτυο σας, επεκτείνοντας το και εκσυγχρονίζοντας τον στόλο σας… Μέχρι την απόλυτη κυριαρχία.

Μπείτε στον κόσμο του Rail Nation με μια δωρεάν εγγραφή στη διεύθυνση railnation.gr!