Ανανεωμένο Otherside.gr

Otherside.gr

Όπως πιθανότατα θα παρατηρήσατε, κάτι μοιάζει να έχει αλλάξει στο Otherside.gr. Ακολουθώντας την γνωστή μας «συνταγή», προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας χωρίς ωστόσο να την κάνουμε ξένη σε σχέση με αυτό που βλέπατε καθημερινά τα τελευταία χρόνια.

Ας δούμε δύο σημεία που αξίζουν αναφοράς και τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας, καθώς σιγά σιγά θα προσθέτουμε νέες λειτουργίες.

  • Responsive design

Το νέο Otherside.gr έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή, από την οθόνη ενός υπολογιστή μέχρι οποιοδήποτε tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ο σχεδιασμός για κινητά είναι κάτι που μας ζητούσατε καιρό τώρα και ευελπιστούμε πως πλέον θα διευκολύνει τις επισκέψεις σας στο site απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση σε αυτό τον τομέα.

  • Πλατφόρμα σχολίων

Η νέα φόρμα σχολίων χρησιμοποιεί τη δημοφιλή πλατφόρμα Disqus, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να σχολιάσετε με τον Facebook λογαριασμό σας ή άλλων κοινωνικών δικτύων, καθώς και ανώνυμα, απλά εισάγοντας ένα ψευδώνυμο της επιλογής σας και ένα έγκυρο e-mail (το οποίο παραμένει απόρρητο). Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων μπορείτε να ψηφίσετε θετικά ή αρνητικά τα σχόλια που έχουν ήδη αφήσει οι άλλοι χρήστες. Και φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως τα σχόλια σας είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα γι’ αυτό μην διστάζετε να μοιράζεστε την άποψη σας μαζί μας.

Τα σχόλια, οι εντυπώσεις και οι παρατηρήσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες, είτε μέσω σχολίων στο άρθρο ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση της σελίδας, δοκιμάστε ανανέωση με Ctrl+F5 και αν το πρόβλημα παραμένει μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.