Heineken – Sunrise: Η πιο όμορφη ανατολή ανήκει σε αυτούς που πίνουν υπεύθυνα!

Heineken - Sunrise

Θέλοντας να ενισχύσει την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, η Heineken παρουσιάζει την καμπάνια «Sunrise» με ένα τηλεοπτικό σποτ που προβάλλει την υπεύθυνη κατανάλωση με τρόπο που εμπνέει, καλώντας τους νέους να διασκεδάσουν στο έπακρο, διατηρώντας όμως τον έλεγχο.

Το κεντρικό μήνυμα  της καμπάνιας τονίζει ότι όταν γνωρίζεις τα όρια σου, μπορείς να διασκεδάσεις για περισσότερη ώρα και να απολαύσεις στο έπακρο τη βραδιά. Πρωταγωνιστής κι αυτή τη φορά ο «Man of the world» της Heineken, ο οποίος ξεκινάει τη νυχτερινή του διασκέδαση απολαμβάνοντας την αγαπημένη του μπίρα. Καθώς η βραδιά προχωράει, ο πρωταγωνιστής επιλέγει συνειδητά να συνεχίσει τη διασκέδασή του πίνοντας νερό, προκειμένου να διατηρήσει στο ακέραιο την ενέργειά του, ενώ άλλοι συνεχίζουν να πίνουν απερίσκεπτα και να βγαίνουν νοκ-αουτ!

Στο τέλος της βραδιάς, ο «Man of the world» έχοντας καταναλώσει με μέτρο την αγαπημένη του μπίρα, απολαμβάνει τη μαγεία της ανατολής με μια υπέροχη συντροφιά. Το μήνυμα με το οποίο κλείνει άλλωστε το σποτ είναι σαφές: «Η αυγή ανήκει σε αυτούς που πίνουν υπεύθυνα».

Η παγκόσμια καμπάνια της Heineken για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με τον παγκοσμίου φήμης DJ, Armin Van Buuren, ο οποίος και υποστηρίζει μέσα από το μουσικό videoclip του «The Experiment» την Υπεύθυνη Κατανάλωση.

Άλλωστε όπως λέει ο διάσημος καλλιτέχνης: «Όταν παίζω μουσική μπροστά σε χιλιάδες άτομα, θέλω να απολαύσουν τη στιγμή και να το θυμούνται όταν τελειώσει η βραδιά. Αυτό προϋποθέτει υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, ώστε η στιγμή να μην χαθεί.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μην ξεχάσετε στην επόμενη σας έξοδο: Αυτό που κάνει μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης μοναδική είναι να την ζήσεις στο έπακρο και να θυμάσαι τα πάντα την επόμενη ημέρα…


Sponsored Post