5 γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη

Είναι αυτό που λέμε «πέρασε και δεν ακούμπησε»…

Lady Gaga

Γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη (1)

Η Donna Marie Trego ξόδεψε πάνω από 100.000 δολάρια για να μοιάσει στο είδωλό της, την Lady Gaga!

Kim Kardashian

Γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη (2)

Η Myla Sinanaj θέλει το σώμα της να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό της Kim και έχει ξοδέψει 30.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις όπως λιποαναρρόφηση, αυξητική χειλιών και στήθους. Μάλιστα το προχώρησε ακόμα παραπέρα, πρωταγωνιστώντας σε μια ροζ ταινία ως αντι-Kim.

Britney Spears

Γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη (3)

Η Crystal U. ξόδεψε πάνω από 25.000 δολάρια για να μοιάσει στην διάσημη ποπ τραγουδίστρια. Οι επεμβάσεις περιελάμβαναν ρινοπλαστική, μοσχεύματα λίπους στα μάγουλα της, αυξητική χειλιών και στήθους. Ο στόχος της; Να υποδυθεί την Britney στη νέα της καριέρα ως στρίπερ!

Miranda Kerr

Γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη (4)

Η Yuh Reum Hong από τη Νότια Κορέα φοράει μπλε φακούς επαφής και έχει υιοθετήσει το χτένισμα και το μακιγιάζ του supermodel, ενώ έκανε βέβαια και μερικές επεμβάσεις στα μάτια και τη μύτη.

Jennifer Aniston

Γυναίκες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν σε κάποια διάσημη (5)

Να και ένας διαφορετικός λόγος. Η Kelly Chandler ήθελε να μεταμορφωθεί σε Jennifer Aniston για να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει και γι’ αυτό έδωσε 26.000 δολάρια σε εμφυτεύματα, λιποαναρρόφηση και ρινοπλαστική. Ο πλαστικός χειρούργος είπε στην Kelly λίγο πριν την επέμβαση: «Θα πάρεις έναν υπνάκο ως Kelly και θα ξυπνήσεις ως Jennifer». Εκείνη απάντησε: «Θα είμαι ακόμη καλύτερη από την Jennifer Aniston!». Εμ… ναι.