Μια blogger δείχνει πώς είναι πραγματικά το σώμα όταν χάνεις 78 κιλά

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (1)

Η Brooke Birmingham είναι μία διάσημη Αμερικανίδα blogger, η οποία πρόσφατα έκανε δίαιτα και έχασε 78 ολόκληρα κιλά. Το εντυπωσιακό της αυτό επίτευγμα δεν πέρασε απαρατήρητο από το περιοδικό Shape που της ζήτησε να κάνουν μία συνέντευξη.

Η συνέντευξη έγινε τηλεφωνικά και το περιοδικό ζήτησε από την κοπέλα να τους στείλει μία πρόσφατη φωτογραφία της, όμως η Brooke τους έστειλε κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου: Μια φωτογραφία από το σώμα της όπως πραγματικά ήταν μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών. Το περιοδικό επανήλθε ζητώντας ευγενικά μία φωτογραφία της με πουκάμισο. Η Brooke απόρησε για ποιο λόγο, αφού συνήθως στις σελίδες του γνωστού περιοδικού όλες οι γυναίκες είναι ημίγυμνες.

Η απάντηση ήταν κάτι μεταξύ ψέματος και δικαιολογίας, γεγονός που οδήγησε την blogger, αρνούμενη να κρύψει την αλήθεια και το σώμα της όπως είχε γίνει, να ζητήσει να μην δημοσιευθεί η συνέντευξή της. Αντ’ αυτού δημοσιοποίησε μόνη της τη φωτογραφία στο blog της (brookenotonadiet.com) γράφοντας παράλληλα ένα κείμενο γροθιά προς τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς, το οποίο μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο server από τις πολλές επισκέψεις!

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (5)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (10)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (9)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (7)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (4)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (3)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (6)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (8)

Σώμα μετά από απώλεια 78 κιλών (2)