Διαγωνισμός Icecreamland της Nestlé με έπαθλο προπληρωμένες κάρτες αγορών αξίας 150€

Διαγωνισμός Icecreamland της Nestlé με έπαθλο προπληρωμένες κάρτες αγορών αξίας 150€

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται, γι’ αυτό και το BOSS, το NIRVANA, το MAGNUM και το PIRULO μαζί με την πλούσια ποικιλία που κρύβεται στα πράσινα ψυγεία της Nestlé, ετοίμασαν για όλους εμάς τους λάτρεις του παγωτού την πιο διασκεδαστική και δροσερή σελίδα στο Facebook που διαθέτει ήδη 90.000 fans! Η Icecreamland έχει ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και θα σε κάνει να… μείνεις παγωτό, με έναν super διαγωνισμό που χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, εκπλήξεις και απίθανα δώρα!

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Μπείτε στην εφαρμογή «Στείλε Παγωτό» και στείλτε κουπόνι 1+1 στους φίλους σας για να απολαύσουν το αγαπημένο τους παγωτό στα πράσινα ψυγεία σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Όσα περισσότερα παγωτά στείλετε, τόσες συμμετοχές θα έχετε στην κλήρωση για 10 προπληρωμένες κάρτες αγορών αξίας 150 ευρώ!

Το μόνο που έχει να κάνει ο φίλος που θα λάβει το κουπόνι 1+1, είναι να το εκτυπώσει, να κοιτάξει τον ειδικό χάρτη της εφαρμογής (ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές), και στη συνέχεια να επισκεφτεί το κοντινότερο σημείο απόλαυσης, όπου με την αγορά ενός παγωτού Nestlé μπορεί να πάρει δώρο ένα ακόμα ίσης ή μικρότερης αξίας! Και μην ξεχνάτε, όσες περισσότερες προσκλήσεις κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε μια προπληρωμένη κάρτα αγορών αξίας 150 ευρώ.

Φέτος το καλοκαίρι έφτασε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στην Icecreamland, αφού ήδη η πρώτη εφαρμογή «Φίλοι Παγωτό» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μοιράζοντας δώρα σε 25 τυχερούς! Συνολικά 12.000 χρήστες έστειλαν «διαδικτυακά» 100.000 παγωτά, ενώ το πιο απίθανο flash mob βίντεο άφησε τους φίλους της σελίδας… παγωτό μετρώντας περισσότερα από 455,000 views! «Μια πλατεία έμεινε… παγωτό!»: Δείτε το πως, στο επίσημο κανάλι της Icecreamland στο Youtube: http://bit.ly/1nkNnx9!

Μη χάνετε άλλο χρόνο… κάντε like στην δροσερή σελίδα «Στείλε Παγωτό» στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι γιατί ακόμα περισσότερες εκπλήξεις σας περιμένουν!

Sponsored Post