Ένα παραμυθένιο μπλε πάρκο στην Ιαπωνία

Hitashi Seaside Park (1)

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το λιβάδι που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι δεν είναι απλά μια σειρά ψηφιακών εικόνων από τα πιο ζωντανά όνειρα μας. Πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Hitashi Seaside Park της Ιαπωνίας. Το πάρκο καλύπτει μια έκταση 1,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων και έχει μια ποικιλία λουλουδιών που ανθίζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Τα πιο διάσημα εξ αυτών είναι τα Nemophila που ευδοκιμούν και ανθίζουν την άνοιξη, ιδιαίτερα τον Απρίλιο, δημιουργώντας μια πραγματικά μαγευτική εικόνα στο Hitashi Seaside Park με 4,5 εκατομμύρια άνθη που καλύπτουν όλη την έκταση.

Το Hitashi Seaside Park έχει γίνει ευρέως γνωστό για αυτά τα μικροσκοπικά μπλε άνθη, προσελκύοντας έτσι πολλούς τουρίστες που οι φωτογράφοι αναγκάζονται να τους αφαιρέσουν με το photoshop, καθώς είναι αδύνατο να βγάλουν μια φωτογραφία χωρίς ούτε ένα άτομο να εμπλέκεται στο τοπίο.

Απολαύστε μερικές φωτογραφίες και αν ποτέ επισκεφθείτε την Ιαπωνία την Άνοιξη, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε αυτό το πάρκο.

Hitashi Seaside Park (2)

Hitashi Seaside Park (3)

Hitashi Seaside Park (4)

Hitashi Seaside Park (5)

Hitashi Seaside Park (6)

Hitashi Seaside Park (7)

Hitashi Seaside Park (8)

Hitashi Seaside Park (9)

Hitashi Seaside Park (10)