Την «έκραξαν» για το σώμα της κι εκείνη απάντησε με ένα απίθανο βίντεο (Video)

Την «έκραξαν» για το σώμα της κι εκείνη απάντησε με ένα απίθανο βίντεο

Η Cassey Ho είναι μια διάσημη και πολύ επιτυχημένη γυμνάστρια, η οποία έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

Ακόμη όμως και μια γυμνάστρια με εξαιρετικά όμορφο σώμα, δέχεται καθημερινά επικριτικά σχόλια και ύβρεις αφού ορισμένοι δεν διστάζουν να την χαρακτηρίσουν χοντρή, να αναρωτηθούν που είναι οι κοιλιακοί της και να της πουν πως έχει απαράδεκτο σωματότυπο και δεν δικαιούται να αποκαλεί τον εαυτό της γυμνάστρια.

Τα απαράδεκτα αυτά σχόλια, αρχικά έκαναν την 28χρονη σταρ του YouTube να κλαίει και να νιώθει σαν ένα κομμάτι κρέας. Μέχρι που αποφάσισε να αντιμετωπίσει την κακοπροαίρετη κριτική δημιουργώντας ένα εκπληκτικό βίντεο.

Στο βίντεο με τίτλο «The “Perfect” Body», δηλαδή το «τέλειο» σώμα, η Cassey Ho έχει μόλις επιστρέψει από την προπόνηση και βγάζει μία selfie στον καθρέφτη. Αμέσως αρχίζουν να συρρέουν τα αρνητικά σχόλια στα social media και εκείνη προβληματισμένη, αρχίζει να «αλλάζει» το σώμα της με μερικές μαγικές κινήσεις. Αφαιρεί εκατοστά από τους μηρούς και τους κοιλιακούς της, αυξάνει το μέγεθος του στήθους της, αλλάζει μέχρι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μετά από όλες αυτές τις αλλαγές, βγάζει μια νέα selfie, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποιεί πως το να αλλάξεις την εικόνα σου εξαιτίας της γνώμης του κόσμου δεν μπορεί να φέρει την ευτυχία και το καλύτερο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος.

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 2,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια εβδομάδα.