Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (1)

Όταν η Ellie Jones επισκέφτηκε τον ορθοδοντικό της για να βάλει σιδεράκια σε ηλικία 14 ετών, ανακάλυψε πως το σαγόνι της σταμάτησε να αναπτύσσεται όταν ήταν 8 ετών. Ευτυχώς ωστόσο ήταν σε καλά χέρια αφού ο ορθοδοντικός της Joy Hickman και η χειρούργος Emma Woolley κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά το πρόσωπο της.

Το πρώτο χειρουργείο πραγματοποιήθηκε όταν η Ellie ήταν 16 ετών και μετά την επέμβαση αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει. Για να επικοινωνήσει χρησιμοποιούσε ένα σημειωματάριο, ενώ τρεφόταν μέσω μιας σύριγγας για περίπου 4-8 εβδομάδες και στη συνέχεια ακολούθησε μια διατροφή με μαλακές τροφές για περίπου 6 μήνες επειδή δυσκολευόταν να μασήσει.

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (2)

Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε μια ακόμη επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί το σχήμα του πηγουνιού της. Η συγκεκριμένη επέμβαση δεν ήταν απολύτως απαραίτητη, όμως η Ellie δεν ήταν ευχαριστημένη με την εικόνα του. Δήλωσε πως ήταν αρκετά επώδυνο γι’ αυτήν για περίπου ένα χρόνο μετά τα χειρουργεία, αλλά άξιζε τον κόπο.

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (3)

Η Ellie είναι πλέον απολύτως ευχαριστημένη με τον εαυτό της και νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε ότι κι αν κάνει. Το χαμόγελο της άλλωστε μιλάει από μόνο του!

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (4)

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (5)

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (6)

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (7)

Απίστευτη μεταμόρφωση κοπέλας μετά από αισθητική επέμβαση στο σαγόνι (8)