Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (1)

Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για τρόπους να διατηρήσουν την εμφάνιση τους και να γυρίσουν τον χρόνο πίσω για να αντιστρέψουν το γήρας. Μια γυναίκα ωστόσο φαίνεται πως βρήκε το μυστικό, και γι’ αυτήν, είναι τα πολλά χρόνια αφοσιωμένης γυμναστικής.

Στα 50 της χρόνια, η Ye Wen φαίνεται δεκαετίες νεότερη από την ηλικία της, μοιάζοντας με κάποια που διανύει την 3η δεκαετία της ζωής της. Διαθέτοντας άψογη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες, η Κινέζα αθλήτρια είναι περήφανη για την φυσική της κατάσταση και το νεανικό της σώμα.

Η ίδια ανεβάζει συχνά πυκνά selfies που την δείχνουν να ασκείται κάνοντας βάρη, πιλάτες, αναρρίχηση και πολλά ακόμη που αποτελούν μέρη της αυστηρής ρουτίνας της.

Η Wen ξεκίνησε το εντατικό της πρόγραμμα σε ηλικία 30 ετών με καθημερινή κολύμβηση. Αρχικός της στόχος ήταν να παραμείνει υγιής, ενώ συνέχισε πιο εντατικά. Αν και κανείς δεν μπορεί να πει πως βρήκε την μαγική πηγή της νεότητας, και φυσικά τα γονίδια παίζουν ρόλο στην άψογη επιδερμίδα της, η εντυπωσιακά καλοδιατηρημένη εικόνα της Wen αποτελεί έμπνευση για όλους εκείνους που θέλουν να είναι υγιείς και ενεργοί σε ώριμη ηλικία.

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (2)

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (3)

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (4)

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (5)

Ακολουθεί μια συγκριτική φωτογραφία της με διαφορά 20 ετών:

Εντυπωσιακή 50χρονη δείχνει δεκαετίες νεότερη χάρη στην αφοσίωση της στην γυμναστική (6)