19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (1)

Μπορεί οι περισσότεροι φοιτητές να εργάζονται σε κάποια καφετέρια ή ένα κατάστημα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στα έξοδά τους, όμως η Amy Clark δεν μοιάζει με τους περισσότερους φοιτητές.

Και αυτό γιατί η 19χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βρει έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο για να βγάζει το χαρτζιλίκι της: Εργάζεται ως οδηγός νταλίκας στη μεταφορική εταιρεία του πατέρα της και παραδίδει φορτία σε διάφορα σημεία σε όλη τη χώρα.

Η ίδια δηλώνει πως παρόλο που γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό επάγγελμα για μία φοιτήτρια, η μοναδικότητα του είναι και αυτό ακριβώς που της αρέσει. «Πολλοί άνθρωποι μένουν έκπληκτοι μόλις κατέβω από την νταλίκα. Μπορεί να μοιάζω μικροσκοπική για να οδηγώ ένα τόσο μεγάλο όχημα όπως ένα φορτηγό 44 τόνων, ωστόσο οδηγώ υπεύθυνα και με ασφάλεια», αναφέρει.

Η Amy Clark πήρε την άδεια οδήγησης φορτηγού στην ηλικία των 18 ετών και από τότε έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε μερική απασχόληση για να καλύψει τα έξοδά της. Μάλιστα δηλώνει ανυπόμονη για να κάνει πολλά χιλιόμετρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας – Και ενώ το αντικείμενο των σπουδών της είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, λέει πως η οδήγηση φορτηγού θα είναι πάντα το αγαπημένο της χόμπι.

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (2)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (3)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (4)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (5)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (6)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (7)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (8)

19χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως οδηγός νταλίκας (9)