Ο πανύψηλος 16χρονος Robert Bobroczky μοιάζει εξωπραγματικός δίπλα στους συμπαίκτες του

Robert Bobroczky (2)

Ένας μαθητής 16 ετών θα μπορούσε να κατακτήσει το αμερικανικό μπάσκετ και να γίνει ο ψηλότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στα γήπεδα του NBA.

Ο λόγος για τον Robert Bobroczky από τη Ρουμανία που αυτή τη στιγμή έχει ύψος 2.31 μέτρα, κοιτάζοντας από πολύ ψηλά τους συμμαθητές του στο σχολείο Grand River Academy του Ohio.

Robert Bobroczky (3)

Robert Bobroczky (4)

Robert Bobroczky (5)

Robert Bobroczky (6)

Robert Bobroczky (7)

Robert Bobroczky (8)

Robert Bobroczky (9)

Robert Bobroczky (10)

Το απίστευτο μέγεθός του είναι αυτό που ξεχωρίζει, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν λένε πως δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει αυτόν τον δεκαεξάχρονο μοναδικό.

Ο Big Rob, όπως είναι γνωστός στο σχολείο, είναι άριστος μαθητής και μιλάει άπταιστα τέσσερις διαφορετικές γλώσσες – ρουμάνικα, αγγλικά, ουγγρικά και ιταλικά.

Ο Bobby Bossman, προπονητής της ομάδας του στο Spire Institute, λέει πως ο γιγαντόσωμος έφηβος είναι δουλευταράς στην προπόνηση και κάνει οτιδήποτε του ζητηθεί. Το πλάνο που έχει εκπονηθεί για αυτόν προβλέπει τη σταδιακή προσαρμογή του προκειμένου να είναι έτοιμος του χρόνου για φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Ο στόχος είναι να φτάσει τα 98 κιλά μέχρι τότε αποκτώντας μυική μάζα, αφού αυτή τη στιγμή ζυγίζει μόλις 88 κιλά.

Ο 16χρονος Robert Bobroczky προέρχεται από μπασκετική οικογένεια, αφού ο πατέρας του αγωνιζόταν στην εθνική ομάδα μπάσκετ της Ρουμανίας και ήταν συμπαίκτης με τον Gheorghe Muresan – Έναν από τους δύο ψηλότερους παίκτες στην ιστορία του NBA με ύψος 2.31 μέτρα.

Robert Bobroczky (11)

Robert Bobroczky (12)

Robert Bobroczky (13)

Robert Bobroczky (14)

Robert Bobroczky (15)