Η 8χρονη «Χιονάτη της Σιβηρίας» που έχει μαγέψει το χώρο της μόδας

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (1)

Ένα οκτάχρονο κορίτσι αλμπίνο έχει καταφέρει να μαγέψει τον χώρο της μόδας και να δεχτεί βροχή προτάσεων από πρακτορεία μοντέλων σε όλο τον κόσμο.

Η μικρή Nariyana έχει γίνει γνωστή με το παρατσούκλι «Χιονάτη της Σιβηρίας» χάρη στην ολόλευκη επιδερμίδα της, τα καθηλωτικά μάτια στο χρώμα του πάγου και τα ανοιχτά ξανθά, σχεδόν λευκά μαλλιά της.

Το κορίτσι από τη Γιακουτία της Σιβηρίας είναι το πρώτο μέλος της οικογένειάς της και από τις δύο πλευρές που γεννήθηκε με αλμπινισμό.

Η Χιονάτη της Σιβηρίας έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις από πρακτορεία μοντέλων και διαφημιστικές εταιρείες, ωστόσο η μητέρα της δεν θέλει η κόρη της να δουλέψει σε τόσο μικρή ηλικία. «Όταν μεγαλώσει, θα επιλέξει η ίδια ποια θέλει να είναι». Παρόλα αυτά η μικρή έχει ήδη δείξει πώς θα της άρεσε να ασχοληθεί με το αντικείμενο… «Όταν την ρωτάω, μου λέει πως θέλει να γίνει μοντέλο».

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (2)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (3)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (4)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (5)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (6)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (7)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (8)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (10)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (11)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (12)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (13)

Προς το παρόν βέβαια, αν και ο φωτογραφικός φακός την λατρεύει, η Nariyana είναι ένα κανονικό παιδάκι που της αρέσει να χορεύει και να ζωγραφίζει στον ελεύθερό της χρόνο.

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (9)

8χρονη Χιονάτη της Σιβηρίας (14)