Η φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο που εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική της

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (1)

Όταν η άγρια ομορφιά της νότιας Πελοποννήσου συνδυάζεται με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή Villa Ypsilon!

Πρόκειται για μια έμπνευση του αρχιτεκτονικού γραφείου LASSA, με έδρα το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, η οποία πήρε το όνομά της από το σχήμα της – ένα τεράστιο Υ 150 τετραγωνικών μέτρων.

Η συγκεκριμένη βίλα βρίσκεται στην περιοχή της Φοινικούντας και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να καλύπτει την επιθυμία του πελάτη, ο όποιος ήθελε η εξοχική κατοικία να εκμεταλλεύεται την θέση του ανοιχτού ορίζοντα, προσφέροντας θέα στη γεωργική γη, τα βουνά και την ακτή που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του πελάτη, ο οποίος ήθελε το σπίτι να έχει την πλεονεκτική θέση του ανοιχτού ορίζοντα, προκειμένου να έχει θέα στη γύρω γεωργική γη, τα γειτονικά βουνά και την ακτή.

Πέρα από τις τρεις αυλές που έχουν σκιά διαφορετικές ώρες της ημέρας και την πισίνα, το κόσμημα αυτό της αρχιτεκτονικής διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα ανοιχτό σαλόνι.

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (2)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (3)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (4)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (5)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (6)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (7)

Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο (8)