Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (1)

Στις 15 Μαΐου, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Chrissy Corbitt, γέννησε την κόρη της Carleigh, η οποία αποδείχθηκε ένα μεγάλο «πακέτο» χαράς. Κυριολεκτικά!

«Όταν ο γιατρός άρχισε να την βγάζει από μέσα μου άκουσα τους πάντες να γελούν και να είναι ενθουσιασμένοι στο χειρουργείο», δήλωσε η Chrissy στο ABC News. «Άρχισαν να λένε νούμερα και όταν μου την έδειξαν και είπαν 6 κιλά, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμοιαζε σα να είχαν βγάλει ένα ολόκληρο νήπιο από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη». Η κόρη της Corbitt, Carleigh, ζύγιζε 6 κιλά μόλις γεννήθηκε, δηλαδή το διπλάσιο απ’ ότι είναι ο μέσος όρος για ένα νεογέννητο! «Μοιάζει με μωρό 6 μηνών», είπε ο Larry Corbitt. «Επικοινωνήσαμε μάλιστα με τις εταιρείες Pampers και Huggies για να μας βοηθήσουν, γιατί όλα όσα είχαμε προετοιμάσει ήταν για πέταμα. Τίποτα από αυτά δεν έκανε. Χρειαζόταν πάνες μεγέθους 3. Τα ρούχα που φορούσε χθες ήταν για 9 μηνών. Είναι τεράστια».

Για να γιορτάσουν τη γέννηση της κόρης τους, οι γονείς Larry και Chrissy αποφάσισαν να κάνουν μια γλυκιά φωτογράφηση με την φωτογράφο Debbye Benson από το Sweet Smiles Photography Studio.

Δείτε μερικές φωτογραφίες…

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (2)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (3)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (4)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (5)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (6)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (7)

Η γέννηση ενός μωρού 6 κιλών τρέλανε το Internet (8)

https://www.youtube.com/watch?v=meQJxLpZ6bo