Φτιάχνοντας την πιο δύσκολη ομελέτα που υπάρχει

Η «Omurice» είναι μια αφράτη ομελέτα που σερβίρεται ανάποδα πάνω σε ένα κρεβάτι από τηγανιτό ρύζι, και στη συνέχεια περιχύνεται από πάνω της σάλτσα ντεμι γκλας.

Ο Chef Motoyoshi Yukimura του εστιατορίου Kichi-kichi στο Κιότο της Ιαπωνίας έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για την εκπληκτική «omurice» που φτιάχνει και στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε την διαδικασία από την αρχή μέχρι το σερβίρισμα.

Κοινοποιήστε στο Facebook