81χρονη συνελήφθη ενώ καταδίωκε τον εραστή της!

Ηλικιωμένη οδηγός

Μια 81χρονη Αυστραλή που οδηγούσε με 164χλμ την ώρα και δεν άκουγε τις σειρήνες του περιπολικού, συνελήφθη τελικά μετά από τέσσερα χιλιόμετρα καταδίωξης από τους έκπληκτους αστυνομικούς.

Η ηλικιωμένη δήλωσε ότι προσπαθούσε να μη χάσει από τα μάτια της τον νεαρό εραστή της ο οποίος προπορευόταν με άλλο όχημα. «Περάσαμε το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Θα οδηγώ, έστω και αν χρειαστεί να πάρω άλλο αυτοκίνητο», κατέστησε σαφές η 81χρονη, προσθέτοντας πως τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτή και τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!

Η αστυνομία από την πλευρά της, ενημέρωσε ότι έχει πρόθεση να της πάρει την άδεια λόγω ηλικίας, αλλά και επικίνδυνης οδήγησης. Θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι υπερέβη το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας, ότι οδηγούσε επικίνδυνα και δεν συμμορφώθηκε με την εντολή να μη βγαίνει πέραν των 30 χιλιομέτρων έξω από την περιοχή Heathcote όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία της.

Otherside.gr Games