Ολική μεταμόρφωση διάσημων γυναικών! (Photos)

Η τέλεια εμφάνιση είναι κάτι που απασχολεί σχεδόν κάθε γυναίκα και κάθε άνδρα είτε είναι διάσημος είτε όχι. Στο Hollywood βέβαια οι σταρ έχουν εμμονή με το τέλειο σώμα και κυρίως με τις αισθητικές επεμβάσεις. Κάποιοι από τους σταρ που θα παρουσιάσουμε έχουν κυριολεκτικά κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση. Κάποιοι έχασαν δεκάδες κιλά, κάποιες έβαλαν εμφυτεύματα σιλικόνης και κάποιες άλλες εμφανίστηκαν απλώς αγνώριστες. Για να δούμε!

Jennifer Hudson

H δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός το 2007 ζύγιζε 30 κιλά παραπάνω. Από τον περασμένο Αύγουστο, δηλαδή αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της, η γλυκιά Jennifer αποφάσισε, όπως η ίδια λέει, να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Με δίαιτα και γυμναστική έχασε τα κιλά και σήμερα αισθάνεται υγιής και ελεύθερη.

Kelly Osbourne

Η τραγουδίστρια πήρε την μεγάλη απόφαση γιατί μισούσε να βλέπει την εικόνα της στον καθρέφτη. Εχασε 20 κιλά όταν συμμετείχε στο φετινό Dancing with the Stars. «Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη χωρίς να αναρωτιέμαι πια: ‘γιατί να μην μοιάζω σαν αυτό ή σαν το άλλο κορίτσι’;».

Heidi Montag

Η Heidi πραγματικά το παράκανε με τις πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει όπως είναι σήμερα. Παρόλο που διέθετε μια καλλίγραμμη σιλουέτα η Montag που δεν είχε συμβιβαστεί με την εμφάνισή της και έκανε μέσα σε μια μέρα 10 επεμβάσεις: Υπερβολική αύξηση στήθους, μπότοξ, λιποαναρροφήσεις σε όλο της το σώμα, λιπογλυπτική και μικροδιορθώσεις στο πρόσωπο.

Lindsay Lohan

Άλλο ένα παράδειγμα σταρ που δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Η Lindsay το 2004 πριν την πάρει ο κατήφορος ήταν ένα όμορφο και υγιές κορίτσι. Σήμερα μετά από αποτοξινώσεις και πολλά πάρε δώσε με τη δικαιοσύνη η Lohan μοιάζει μεγαλύτερη από την ηλικία της. Είναι μόλις 25 ετών έχει φουσκώσει τα χείλη της και όλα αυτά τα χρόνια είχε σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

Queen Latifah

H αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια της ραπ έχει καταφέρει ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής να χάσει το 10% του βάρους της. «Πλησιάζω τα 40 και νιώθω υπέροχα. Εύχομαι να είχα ξεκινήσει νωρίτερα την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Ποτέ δεν είναι αργά. Θα συνεχίσω γιατί θέλω να χάσω και άλλο βάρος», λέει η ίδια.

Nicole Richie

Οι φωτογραφίες που είχαν κάνει το γύρο του κόσμου το 2006 έδειχναν τη Nicole πολύ αδύνατη και εξαντλημένη. Μάλιστα τότε τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για νευρική ανορεξία. Τέσσερα χρόνια μετά η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών εμφανίζεται χαρούμενη και υγιής.

Oprah Winfrey

Η βασίλισσα του talk show έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μακροχρόνια μάχη που δίνει με τα κιλά της. Πάντως από το 2002 μέχρι και σήμερα η Oprah έχει ανέβει πολλά νούμερα στα ρούχα της αφού έχει πάρει κοντά στα 20 κιλά.

Jessica Simpson

To 2001 την γνωρίσαμε εξαιρετικά λεπτή. Εννέα χρόνια μετά η Jessica παραμένει μια καυτή γυναίκα: «Είμαι χαρούμενη με το σώμα μου και λατρεύω τις καμπύλες μου. Απεχθάνομαι που οι γυναίκες ασχολούνται όλη την ώρα με τα κιλά. Δεν πρόκειται να φορέσω ποτέ XS και ούτε θέλω να γίνω 45 κιλά».

Πηγή: protothema.gr

Otherside.gr Games