Έρευνα: Προτιμούν το Internet από το Sex

Ζευγάρι με το laptop στο κρεββάτι

Η Intel σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν πλέον η Πληροφορική & το Internet και σε συνεργασία με την Harris Interactive προχώρησε στην διεξαγωγή μιας έρευνας στις ΗΠΑ, με τίτλο “H εξάρτηση του Internet στη σημερινή οικονομία” και την συμμετοχή 2.119 ενηλίκων.

Το πρώτο στοιχείο που αποκάλυψε η έρευνα προκαλεί έκπληξη, καθώς 46% των γυναικών και 30% των ανδρών δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να απέχουν από το sex για δύο βδομάδες παρά να εγκαταλείψουν την πολύτιμη πρόσβασή τους στο Internet για το ίδιο χρονικό διάστημα. Παρομοίως, το 61% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως θα προτιμούσαν να ζήσουν χωρίς τηλεόραση για δύο βδομάδες παρά να χάσουν τη σύνδεσή τους στο Internet για μια βδομάδα.

Γενικότερα, οι συμμετέχοντες στην έρευνα είπαν ότι η πρόσβαση στο Internet κατατάσσεται υψηλότερα ανάμεσα στα αντικείμενα που δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτά. Η καλωδιακή τηλεόραση, το δείπνο σε εστιατόρια, η αγορά ρούχων και η συμμετοχή σε γυμναστήρια βρέθηκαν χαμηλότερα στην λίστα, δείχνοντας πως είναι πολύ μικρότερης σημασίας.

Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω δεδομένα, η εταιρεία δήλωσε “Η δημοσκόπηση αποκάλυψε πως το 65% των ενηλίκων νιώθει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πρόσβαση στο Internet ενώ το 71% απάντησε ότι είναι σημαντικό ή πολύ σημαντικό να έχει συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο Internet, όπως Laptops, Netbooks και συσκευές mobile Internet που μπορούν να προσφέρουν άμεση ενημέρωση σχετικά με σημαντικά θέματα όπως η  κατάσταση της οικονομίας”.

Otherside.gr Games