Τα Όσκαρ 2009 και στο στοίχημα!

Oscar Award

Οι μέρες για την 81η απονομή των βραβείων Oscar όλο και πλησιάζουν με το θερμόμετρο να ανεβαίνει και την αγωνία να κορυφώνεται όχι μόνο για τους υποψήφιους καλλιτέχνες, που προβάρουν ήδη τα καλά τους, αλλά και για τους πολλούς υποστηρικτές του θεσμού! Οι εταιρίες στοιχημάτων δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το μεγάλο ραντεβού βάζοντας το κοινό στην διαδικασία να ποντάρει χρήματα πάνω στα πρόσωπα που πιστεύει ότι θα φτάσουν στην κατάκτηση κάποιου αγαλματιδίου.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις αποδόσεις που δίνονται στα πιο σημαντικά βραβεία Oscar μέσα από μια γνωστή εταιρεία διαδυκτιακού στοιχηματισμού.

Slumdog Millionaire

Oscar Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Ντάνι Μπόιλ και ξερό ψωμί! Στο 1.17 η απόδοσή του για την ταινία “Slumdog Millionaire” και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μόνο έκπληξη μπορεί να προκαλέσει. Ο  Ντέιβιντ Φίντσερ (The Curious Case of Benjamin Button) δείχνει σαν μια δεύτερη επιλογή με απόδοση 6.50 με τους Γκας Βαν Σαντ (Milk),  Ρον Χάουαρντ (Frost/Nixon) Στέφεν Ντάλντρι (The Reader) να ακολουθούν πολύ πίσω (αποδόσεις 12.00, 14.00, 20.00 αντίστοιχα).

Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου

Ο Μίκι Ρούκ δίνεται από τους book ως επικρατέστερος με 1.50 για την κατάκτηση του Oscar για την καλύτερη αντρική ερμηνεία με την ταινία “The Wrestler” έχοντας κατακτήσει και τον αντίστοιχο τίτλο στις “Χρυσές Σφαίρες”. Ακολουθεί ο Σον Πέν (Milk) με 2,75 και ως ισχυρά αουτσάιντερ δίνονται οι Φράνκ Ράνγκελα (Frost/Nixon), Μπράντ Πιτ (The Curious Case of Benjamin Button) και Ρίτσαρτ Τζένκινς (The Visitor) με αποδόσεις 10.00, 17.00 και 35.00 αντίστοιχα.

Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου

Μεγάλο φαβορί η Κέιτ Γουίνσλετ με απόδοση 1.40 για την ταινία “The Reader” και η απόδοσή της στο 1.40. Η Μέρυλ Στρίπ (Doubt) και η Άν Χάθαγουεϊ (Rachel Getting Married) ακολουθούν χωρίς όμως πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις (3.95 και 5.75 αντίστοιχα) κάτι που δείχνει ότι πιθανή νίκη τους δεν αποκλείεται. Αντζελίνα Τζολί (Changeling) με 21.00 και Μελίσα Λεό (Frozen River) με 34.00 φαίνεται να μην απειλούν.

Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την βραδιά της 22ης Φεβρουαρίου και αναμένουμε να δούμε αν τα φαβορί θα κατακτήσουν τα αγαλματίδια τους ή αν θα υπάρξουν και εκπλήξεις! Ίδωμεν!