Γέννησε δίδυμα η Angelina Jolie!

Γέννησε δίδυμα η Angelina Jolie

Το διάσημο ζευγάρι του κινηματογράφου Angelina Jolie και Brad Pitt μεγάλωσε το βράδυ του Σαββάτου 12/7/2008  την οικογένεια του κατά δύο ακόμα μέλη, δημιουργώντας έτσι μια υπέροχη και ευτυχισμένη 8μελής οικογένεια. Το διάσημο ζευγάρι έχει πλέον έξι παιδιά, τρία εκ των οποίων έχουν υιοθετήσει.

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε στις 8 μ.μ τα υγιή δίδυμα, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, ο ευτυχής πατέρας των οποίων είναι βέβαια ο Brad Pitt, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να γίνει πατέρας στον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Aniston.

Το ζευγάρι, το οποίο συχνά είναι στους κορυφαίους καταλόγους περιοδικών των παγκόσμιων ομορφότερων ζευγαριών, νοίκιασε το Μάιο έναν πύργο στην περιοχή της Προβηγκίας της Γαλλίας. Ο τοκετός έγινε στην γαλλική κλινική μητρότητας Riviera, στη Σάντα Μαρία της Νίκαιας στη Γαλλία, την οποία είχε επισκεφτεί ο Brad Pitt στις 2 Ιουλίου με τουλάχιστον 2 από τα παιδιά τους.

Τα δίδυμα, Knox Leon και Vivienne Marcelline, καθώς και η διάσημη ηθοποιός χαίρουν άκρας υγείας μετά από μια καισαρική εγχείρηση. Τα δίδυμα γεννήθηκαν 2,27 kg και 2,28 kg  αντίστοιχα.

Η πρώτη φωτογραφία τους πουλήθηκε για 11 εκατομμύρια δολλάρια στην Νice-Matin, τα οποία θα δοθούν για ανθρωπιστική βοήθεια. Αυτά είναι…

Κοινοποιήστε στο Facebook