Μα που είναι χαμένη η Καλομοίρα;

Η Καλομοίρα αποφάσισε να εγκαταλείψει την ελληνική showbiz ή απλά ξεκουράζεται στην Αμερική μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο; Κάνεις δεν ξέρει τι απέγινε η γνωστή τραγουδίστρια μετά την Eurovision. Ακόμα και οι φίλοι & το Fun Club της δεν έχουν ιδέα για τα σχέδια του φετινού καλοκαιριού, αλλά και τη μετέπειτα πορεία της στην Ελληνική και όχι μόνο Showbiz. Το Down Town αυτής της εβδομάδας προσπαθεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση εξαφάνισης της Καλομοίρας μιλώντας με γνωστούς και φίλους, καθώς και με τον ίδιο τον πατέρα της.

Όλα τα σχέδια του καλοκαιριού έχουν ακυρωθεί. Κλεισμένες συνεντεύξεις, προγραμμα­τισμένες της εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και συναυλίες έχουν ματαιωθεί, χωρίς καμιά εξήγηση, αφού η τραγουδίστρια έφυγε από την Ελλάδα ξαφνικά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Το Fun Club της έχει χάσει τα ίχνη της, μετά από το Βελιγράδι, παρόλο που πάντα βρισκόταν στο πλάι της και την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα. Οι στενοί της συνεργάτες έχουν καιρό να μιλήσουν μαζί της και όπως δηλώνει ο make-up artist της Δημήτρης Γιαννέτος: «Η τελευταία φορά που συναντηθήκα­με ήταν για την τηλεοπτική εμφάνιση που είχε να κάνει στην εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά: Έχει Γούστο». Ο συγκεκριμένος ήταν πάντα στο πλευρό της Καλομοίρας και ήταν αυτός που επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της σε όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη μεριά, ο Βασίλης Πέτρου από την Heaven το δεξί της χέρι, που την συνόδευε παντού λέει: «Η Καλομοίρα είναι πολύ δεμένη με την οικο­γένειά της. Γνωρίζαμε ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει έκπληξη στην αδελφή της και να πάει να τη δει όταν θα γεννούσε, αλλά μας είχε πει ότι το ταξίδι αυτό είχε προγραμμα­τιστεί για αργότερα. Μάλιστα, μου έλεγε ότι σκεφτόταν να κάνει κάποιες συναυλίες τώρα το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και ήθελε να είναι πιο funky, για να ταιριάζουν στο στυλ της. Δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν αυτό που την ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση. Ίσως ήταν η πίεση που είχε νι­ώσει όλο αυτό το διάστημα με τη Eurovision. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, γιατί δεν έχει κι­νητό στην Αμερική, αλλά, απ’ ό,τι γνωρίζω ίσως επιστρέψει τον Αύγουστο».

Τέλος, ο πατέρας της προσπαθεί να μας εξηγήσει λίγο καλύτερα τον λόγο της ξαφνικής εξαφάνισης της κόρης του μετά τον μεγάλο διαγωνισμό λέγοντας: «Πώς μπορεί να αποδώσει ένας καλλιτέ­χνης όταν υπάρχει τόση καταπίεση; Νομίζω ότι εκμεταλλεύονται τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα στη show business. Μου έλεγε η μητέρα της ότι είχε τόσο άγχος με τη Eurovision και ότι έκλαιγε! Πολλή καταπί­εση! Ξέρω ότι αυτές οι δουλειές έχουν πίε­ση, αλλά μου έλεγε ιστορίες για τον τρόπο που της μιλούσαν ορισμένοι και τα είχα χά­σει! Δεν ξέρω γιατί εμείς οι Έλληνες μιλάμε τόσο πονηρά. Εγώ το παιδί μου το μεγάλω­σα χωρίς να έχει πονηριά. Ό,τι αισθάνεται να το λέει. Εγώ λείπω χρόνια στο εξωτερικό και δεν γνωρίζω. Δηλαδή όταν ένας καλλιτέχνης ξοδεύει πέντε και έξι ώρες για μία φωτογράφηση ή για να δώσει μία συνέντευξη δεν πληρώνεται;»  Ο ρεπόρτερ προσπαθεί να του εξηγήσει πως οι καλλι­τέχνες σχεδόν παρακαλάνε για να δουν μία φωτογραφία τους στα περιοδικά και βεβαίως δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή για όλα αυτά, γιατί θεωρείται μέρος του promotion που οφείλουν να κάνουν για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Ο πατέρας της Καλομοίρας εντυπωσιάζεται από αυτό και λέει:  «Και τότε γιατί το κάνουν;» Ο ρεπόρτερ δεν ξέρει τι να απαντήσει και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο, όπως αναπάντητο παραμένει και το ερώτημα τι θα κάνει η Καλομοίρα. Θα επιστρέψει ή θα μείνει στην Αμερική; Ο πατέρας της δεν δίνει σαφή απάντηση και το μόνο που λέει είναι: «Ίσως επιστρέψει στην Ελλάδα τον άλλο μήνα, αλλά από εκεί και μετά ας αποφασίσει μόνη της τι θα κάνει. Προς το παρόν είναι με τον Γιώργο και ξε­κουράζεται».

Κοινοποιήστε στο Facebook