Η ύπαρξη εξωγήινων επιβεβαιώθηκε

Ο αστροναύτης της NASA Edgar Mitchell, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή του Apollo 14 και περπάτησε στο φεγγάρι, υποστήριξε πρόσφατα την ύπαρξη των εξωγήινων. Η δήλωση αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και έχει τεράστια βαρύτητα, αφού ο άνθρωπος αυτός έχει ήδη ταξιδέψει στο διάστημα και κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια περιπάτου στη Σελήνη (9 ώρες και 17 λεπτά, στην αποστολή του 1971), ενώ παράλληλα έχει πτυχίο στην Αεροναυτική Μηχανική και Διδακτορικό στην Αεροναυπηγική. Ο Edgar Mitchell δήλωσε επίσης πως η NASA έχει έρθει επανειλημμένως σε επαφή με τους εξωγήινους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Telegraph, ο 77χρονος βετεράνος αστροναύτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δήλωσε ότι αρκετές φορές εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά κάθε φορά οι επαφές αποκρύπτονται και καλύπτονται από κυβερνητικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα η δήλωση του ήταν η εξής: “Τυγχάνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και ότι το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό παρόλο που έχει καλυφθεί από τις κυβερνήσεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα”. Συμπληρώνει δε την μαρτυρία του λέγοντας ότι πηγές της NASA που έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους τους περιγράφουν σαν «μικρά ανθρωπάκια με παράξενη όψη». Το όντα αυτά μοιάζουν αρκετά με την παραδοσιακή μορφή που γνωρίζουμε από τις ταινίες, δηλαδή αυτή του μικρού σώματος με τα μεγάλα μάτια και κεφάλι. Επίσης τόνισε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στη δική τους και ότι εάν ήταν εχθρικοί, σίγουρα θα μας είχαν… εξαφανίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Αξιωματικοί της NASA ωστόσο, αντέδρασαν γρήγορα για να κάνουν τα σχόλια να καταλαγιάσουν. Σε μια δήλωση ένας εκπρόσωπος είπε: “Η NASA δεν ανιχνεύει UFO. Δεν είναι αναμειγμένη σε οποιουδήποτε είδους συγκάλυψη αναφορικά με την εξωγήινη ζωή στον πλανήτη αυτό ή οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν. Ο Δρ. Mitchell είναι ένας σημαντικός Αμερικάνος, αλλά δεν μοιραζόμαστε τις απόψεις του στο ζήτημα αυτό.”

Τέλος, ο σημαντικός αυτός άνθρωπος για τον κόσμο υποστηρίζει πως το Ρόζγουελ (Roswell) ήταν πραγματικό και παραπλήσιες επισκέψεις εξωγήινων όντων συνεχίζουν να ερευνούνται ακόμα και σήμερα.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα βιντεάκι από το YouTube στο οποίο παρουσιάζεται η συνέντευξη του περίφημου αστροναύτη:

Κοινοποιήστε στο Facebook