Κηδεία με στριπτηζεζ!

Όταν ακόμα ήταν μεσήλικας, ο Τζιλάι από την Ταϊβάν κάποια στιγμή γύρισε και είπε στον γιο του: “Αν πεθάνω και έχω περάσει τα 100 θέλω στην κηδεία μου μια στριπτηζεζ να μου χορέψει ένα τελευταίο χορό”.

Στα 103 χρόνια του, o Τζιλάι αποφάσισε να αποδημήσει για τον άλλο κόσμο… Ο ατρόμητος παππούς, ο οποίος άφησε πάνω από εκατό απογόνους (!), πέθανε κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου πέντε χιλιομέτρων, καθώς είχε πάει να ψηφίσει στις εκλογές του διπλανού χωριού. Έτσι, έπεσε λοιπόν ο κλήρος στον γιο του να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Κατάφερε τελικά ο Τζιλάι να θαφτεί υπό τους χορούς… μιας στριπτηζεζ; Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, ναι.

Λάτρης των στριπτιτζάδικων και των εξωτικών χορών από ωραίες δεσποινίδες, θεώρησε ότι το γκραν φινάλε έπρεπε να γραφτεί κάτω από φτερά, πούλιες και λυγερά κορμάκια που κουνιούνται. Ο γιος του δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παρά να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα του. Πλήρωσε λοιπόν 170 δολάρια και έφερε μια στρίπερ να κάνει πιρουέτες επί δέκα λεπτά γύρω από το φέρετρο του νεκρού!!!

Αν μη τι άλλο, πήγε χαρούμενος ο μακαρίτης.

Otherside.gr Games