Τα Links της εβδομάδας (21-28/08/2008)

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε ένα ακόμη εβδομαδιαίο project. Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα, μέσα από το σχετικό άρθρο που θα δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα links από τον κόσμο του Internet, ενώ μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε υλικό για την στήλη, μέσα από την φόρμα επικοινωνίας. Ξεκινάμε λοιπόν το μαγικό μας ταξίδι στο διαδίκτυο…

NowDoThis – Σας έχει τύχει ποτέ να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος να πελαγώνετε με αποτέλεσμα να ξεχνάτε τι θέλατε να κάνετε; Η απλή αυτή ιστοσελίδα σας βοηθάει να οργανωθείτε με απλό και πρωτότυπο τρόπο. Απλά γράφετε μια λίστα με αυτά που θέλετε να κάνετε και όταν ολοκληρώνετε το καθένα περνάτε στο επόμενο.

Guinness in Dailymotion – Τα Dailymotion φιλοξενεί την επίσημη ιστοσελίδα με videos των ρεκόρ Γκίνες. Δείτε πως επιτεύχθηκαν μερικά από τα πιο απίστευτα ρεκόρ!

PDFgeni – Online μηχανή αναζήτησης για αρχεία PDF.. Βιβλία, περιοδικά, όλα στην διάθεση σας!

Muxtape – Θυμάστε όταν είμαστε έφηβοι και φτιάχναμε κασέτες με επιλογές τραγουδιών; Ήρθε η ώρα να αναβιώσει η παλιά συνήθεια, με σύγχρονο τρόπο βέβαια.. μέσω Internet φυσικά!

8Tracks – Άλλη μια ιστοσελίδα σαν το Muxtape. Ψάξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, συλλέξτε τα φτιάχνοντας μια “κασέτα”-συλλογή ή ακούστε συλλογές άλλων.

exetastiki.gr – Πλησιάζει περίοδος εξεταστικής για πολλούς και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι πολύ χρήσιμη για να βρείτε την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων, προηγούμενα θέματα και πολλά άλλα!

Κοινοποιήστε στο Facebook