Το Beverly Hills επιστρέφει με νέα επεισόδια

Νέα σεζόν ξεκινάει από τις 2 Σεπτεμβρίου για την σειρά που επί 10 χρόνια παρακολουθούσαν μικροί και μεγάλοι. Ο λόγος για το remake του Beverly Hills, μετά από μια παύση 8 χρόνων. Το κανάλι που θα προβάλει την δημοφιλή σειρά είναι το αμερικανικο CW και το πρώτο επεισόδιο θα είναι δίωρο. Από την παλιά παρέα παραμένουν δύο ηθοποιοί, η Σάνεν Ντόχερτι και η Τζένι Γκαρθ, οι οποίες επιστρέφουν δριμύτερες και πιο ώριμες από ποτέ. Είχε ακουστεί βέβαια πως η Τόρι Σπέλινγκ δεν θα συμμετέχει, καθώς υπήρξαν οικονομικές διαφορές της ηθοποιού με τους παραγωγούς. Άλλοι πάλι λένε πως θα συμμετέχει, αλλά από τη μέση της σεζόν, λόγω του ότι γέννησε πρόσφατα. Το τι θα γίνει τελικά θα το μάθουμε σύντομα. Αντίθετα, ο Τζέισον Πρίσλεϊ (Μπράντον), σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια ως γκεστ σταρ, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές της σειράς. Επίσης, ο Τζο Ε. Τάτα θα παίξει και πάλι το ρόλο του Νατ.

Η σειρά θα είναι τοποθετημένη στη σύγχρονη εποχή. Η υπόθεση του «90210», όπως θα λέγεται το spin-off του «Beverly Hills, 90210», θέλει την οικογένεια Wilson να μετακομίζει από το Kansas στο Beverly Hills με αφορμή την εισαγωγή της ατίθασης γιαγιάς στη διάσημη κλινική αποτοξίνωσης «Betty Ford». Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τα δύο παιδιά της οικογένειας, Annie και Dixon, που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσαρμογής στο σχολείο του δυτικού Beverly Hills, με πρώτο και κύριο το γεγονός ότι ο πατέρας τους έχει διοριστεί ως λυκειάρχης. Έτσι, στο West Beverly Hills High έχουν να αντιμετωπίσουν τα πειράγματα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων, τους εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας των μοναδικών καθηγητών τους και πολλά άλλα.

Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κινείται γύρω από την επανεμφάνιση ορισμένων χαρακτήρων του αρχικού καστ. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των Jennie Garth, Tori Spelling (όπως αναφέραμε παραπάνω υπάρχει ακόμα ένα μικρό ερωτηματικό) και Shannen Doherty που θα ενσαρκώσουν για ακόμη μια φορά τις Kelly Taylor, Donna Martin και Brenda Walsh αντίστοιχα. Η Kelly, 40αρα πλέον εργάζεται ως σύμβουλος στο West Beverly Hills High, η Donna είναι ιδιοκτήτρια μιας εκ των διασημότερων μπουτίκ της περιοχής (ναι, πρόκειται για αυτή που είχε στους τελευταίους κύκλους της σειράς), ενώ η Brenda διευθύνει το σχολικό μιούζικαλ.

Οι τηλεοπτικοί David Silver και Steve Sanders (Brian Austin Green και Ian Ziering αντίστοιχα) έχουν δηλώσει πως οι παραγωγοί της νέας σειράς δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, αλλά θα ήθελαν πολύ να συμμετέχουν. Όσο για τον Luke Perry, δε θέλει ούτε να το σκέφτεται.

Ακολουθούν τρέιλερ της νέας σειράς:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.