Νέο μοντέλο Sony PSP-3000

Εκτός από την ανακοίνωση για το νέο PS3 160GB στο Leipzig Games Convention, η Sony επιβεβαιώνοντας τις φήμες προανήγγειλε και την κυκλοφορία μιας νέας, πολύ βελτιωμένης έκδοσης του Sony PSP, το PSP-3000 που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Η νέα έκδοση της κονσόλας θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, Mystic Silver & Piano Black. Όσο αφορά τον σχεδιασμό έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην θέση του λογότυπου της Sony, έχουν αλλάξει ορισμένα κουμπιά και έχουν στρογγυλοποιηθεί οι γωνίες. Όλα αυτά βέβαια φαίνονται στην παραπάνω εικόνα οπότε ας περάσουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπου έγιναν οι πιο αξιοσημείωτες προσθήκες, με βασικότερες την βελτιωμένη LCD οθόνη με περισσότερα χρώματα και την προσθήκη ενσωματωμένου μικροφώνου που καθιστά δυνατή την χρήση του Skype Phone και του multiplayer chat, χωρίς να είναι απαραίτητο το PSP Headset.

Το νέο PSP έρχεται στις 15 Οκτωβρίου σε δύο “Entertainment Packs”, το Ratchet and Clank: Size Matters πακέτο που θα περιέχει το ομότιτλο παιχνίδι, το National Treasure 2: Book Of Secrets UMD video, ένα echochrome™ PLAYSTATION Network voucher και 1GB Memory Stick PRO Duo, και το πακέτο 4GB Memory Stick PRO Duo που θα περιέχει ένα echochrome™ PLAYSTATION Network voucher και ένα 4GB Memory Stick PRO Duo. Η τιμή και των δύο πακέτων θα είναι ίδια, περίπου 135 ευρώ (199 δολάρια) ενώ τα “Core Packs” θα είναι διαθέσιμα λίγο αργότερα μέσα στο 2008 για 115 ευρώ (169 δολάρια).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.