Ρούλα Βροχοπούλου & Φραν τώρα και στο θέατρο

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2008 στην Espresso η Ρούλα Βροχοπούλου και ο ελληνοαλβανικός της έρωτας με τον Φραν ενέπνευσαν το διάσημο δίδυμο, με τις τεράστιες τηλεοπτικές και όχι μόνο επιτυχίες, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση που να θυμίζει κάτι από αυτόν τον πολυσυζητημένο έρωτα που για καιρό ακούγαμε στις τηλεοράσεις και όχι μόνο. Η παράσταση θα ονομάζεται “Συμπέθεροι από τα Τύρανα” και θα ανέβει το χειμώνα στο θέατρο Λαμπέτη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα υποδυθούν φυσικά οι πραγματικοί Ρούλα και Φραν, αλλά νέα πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα.

Η παράσταση δεν θα δείχνει ακριβώς τη ζωή του ζευγαριού Ρούλας – Φραν, έτσι όπως τα ξέρουμε από τις αμέτρητες αφηγήσεις της ίδιας της Ρούλας, η οποία κλαίγοντας και θρηνώντας για τον χαμό του Φραν έβγαινε στα κανάλια, αλλά θα είναι ένα έργο βασισμένο σε αυτή την ιστορία και προφανώς θα παραπέμπει ευθέως στο ελληνοαλβανικό ειδύλλιο που έγραψε τη δική του… ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και έχει ήδη γίνει θέμα στις φετινές καλοκαιρινές επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή και του Στάθη Ψάλτη.

Στην κωμωδία αυτή θα δίνεται βάση στους Αλβανικούς συμπέθερους, αλλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ένας νεαρός Αλβανός γύρω από τον οποίο πλέκεται η όλη ιστορία. Το ερωτικό στοιχείο ενός ελληνοαλβανικού έρωτα -α λα Ρούλα και Φραν- θα κυριαρχήσει επί σκηνής με χιουμοριστικό τρόπο.

Στο ρόλο του Φραν θα βρίσκεται ο ένας νέος και ταλαντούχος ηθοποιός, ο Νικόλας Μακρής, ο οποίος τον περασμένο χειμώνα έπαιζε στην ιδιαίτερα επιτυχημένη επιθεώρηση «Το τρέντι θα σφυρίξει τρεις φορές» με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή. Ο Νικόλαος επιλέχτηκε από το διάσημο δίδυμο μετά από οντισιόν, όπου οι δύο σεναριογράφοι έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο τόσο στην εμφάνιση, όσο και στο ταλέντο των ηθοποιών. Ο “νέος Φραν” (Μακρής) έχει ήδη ξεχωρίσει στις μέχρι τώρα θεατρικές του εμφανίσεις (είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Αλογοι» και έχει παίξει στο έργο «Η ζωή μου στην τέχνη» που ανέβηκε στο Altera Pars).

Όμως και στην εμφάνιση του στο τηλεοπτικό σήριαλ του Alpha «Αληθινούς έρωτες» έχει αφήσει το στίγμα του. Στη συγκεκριμένη σειρά υποδυόταν έναν νεαρό που ερωτεύεται μία παλιά συμμαθήτρια της μαμάς του και για τις ανάγκες του σεναρίου γύρισε πολλές γυμνές σκηνές… Ήταν ο έρωτας ενός νεαρού με μια ώριμη γυναίκα που θύμιζε πολύ αυτόν της Ρούλας και του Φραν. Όσο αφορά τέλος, τη… θεατρική Ρούλα ακόμη αναζητείται, αν και πολύ πετυχημένα θα μπορούσε να υποδυθεί και η ίδια η Βροχοπούλου.

Η παράσταση νομίζω πως θα σκίσει… Πρώτον λόγω της διάσημης και δοκιμασμένης ουκ ολίγες φορές συγγραφικής ομάδας, αλλά και του σεναρίου.

Εσείς τι λέτε; Εγω πάντως έχω μεγάλη περιέργεια να την δω!

Κοινοποιήστε στο Facebook