Κώστας Ρουβάς ο γιος του Σάκη & της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πιο ευτυχείς από ποτέ, τώρα που ο έρωτας τους επισφραγίζεται και από ένα παιδί, έναν γιο σύμφωνα με τις φήμες, τον Ρουβά Junior. Και το όνομα αυτού… Κώστας Ρουβάς, όπως ακούστηκε να εξομολογείται ο Σάκης σε καλό του φίλο, σύμφωνα με δημοσίευση του περιοδικού “Λοιπόν”. Στους πρώτους που πληροφορήθηκαν το ευχάριστο γεγονός συγκαταλέγεται και ο πατέρας του δημοφιλή και πανέμορφου τραγουδιστή, Κώστας Ρουβάς, από τον οποίο θα πάρει και το όνομα ο γιος, όπως όλα δείχνουν. Η κίνηση αυτή του Σάκη χαροποιεί πάρα πολύ και συγκινεί τον ευτυχή παππού. Update: Μερικούς μήνες αργότερα οι φήμες διαψεύσθηκαν αφού η Κάτια γέννησε τελικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Όσων αφορά τον νονό του παιδιού πολλά ονόματα ακούγονται. Πολλά πρόσωπα της Showbiz έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να το βαφτίσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον οποίο ο Σάκης όχι μόνο τα έχει βρει, αλλά φημολογείται, χωρίς να είναι σίγουρο βέβαια, πως θα υπάρξει και μια νέα συνεργασία στο μέλλον μεταξύ των δύο, μαζί και με τον Κώστα Μαρτάκη.

Το ευτυχές ζευγάρι ακούγεται πως θα παντρευτεί σύντομα με πολιτικό γάμο και σε στενό οικογενειακό κύκλο, επιθυμία κυρίως του Σάκη, αλλά και της οικογένειάς του, χωρίς βέβαια αυτή η απόφαση να βρίσκει αντίθετη την Κάτια Ζυγούλη, η οποία παρόλο που είναι γυναίκα δεν είχε σαν προτεραιότητα της το γάμο. Η Κάτια διέκοψε για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης, ενώ ο Σάκης έχει αντίθετα σχέδια. Η καριέρα του συνεχίζεται κανονικά και ο Σάκης προετοιμάζεται τόσο για τη Eurovision, όσο και για την νέα εκπομπή του ANT1 “X-Factor” στην οποία θα είναι ο παρουσιαστής, μαζί με τον Γιώργο Λεβέντη, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Θεοφάνους και την Κατερίνα Γκαγκάκη στους ρόλους των κριτών.

Με τέτοιους γονείς πάντως το μωρό θα είναι αν μη τι άλλο πανέμορφο…

Κοινοποιήστε στο Facebook