Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάζει το X-Factor του ANT1

Το νέο Reality που ξεκινάει μέσα Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 και ονομάζεται  X-Factor, έχει ήδη αρχίσει τις οντισιόν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθεί η Κύπρος και άλλοι προορισμοί εκτός Ελλάδας. Τα επεισόδια από τις οντισιόν που θα προβληθούν θα είναι μάλλον επτά, ενώ τα Live Shows, των οποίων το κόστος σύμφωνα με φήμες θα είναι πάνω από 200.000 ευρώ για κάθε Live, δεν θα ξεπεράσουν τα 13.

Την κριτική επιτροπή θα αποτελέσουν ο πρώην διευθυντής της Heaven και τώρα γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 TV Γιώργος Λεβέντης, ο παραγωγός Νίκος Μουρατίδης, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη. Δηλαδή πάνω κάτω η ίδια επιτροπή και με τα  Reality “Fame Story”. Τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Super Star Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με τον ANT1.

Μετά την παρουσίαση της Eurovision της Αθήνας ο Σάκης θα βρεθεί και πάλι στη θέση του παρουσιαστή του X-Factor, αντί της Τατιάνας Στεφανίδου που ακουγόταν. Απ’ότι φαίνεται ο παγκόσμιας φήμης τραγουδιστής έχει τη χρονιά του φέτος. Εκτός από πανευτυχής μπαμπάς, η καριέρα του παίρνει φωτιά συμμετέχοντας τόσο στην Eurovision του 2009 εκπροσωπώντας και πάλι την Ελλάδα, όσο και παρουσιάζοντας το X-Factor, το οποίο έχει ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.