Θέσεις στο Δημόσιο

Πολλοί από εμάς παλεύουν χρόνια να βρουν μια δουλειά και πιο συγκεκριμένα μια θέση στο δημόσιο, το οποίο παρέχει ασφάλεια και μονιμότητα. Αν είστε ένας από αυτούς και μέχρι τώρα τρέχατε για προκηρύξεις και ανακοινώσεις, σας έχουμε ευχάριστα νέα: Το Otherside.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει μια σειρά από χρήσιμες σελίδες που έχουν ότι μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τον διορισμό στο δημόσιο.

ΑΣΕΠ – Η επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. η οποία περιέχει τα πάντα για τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, τον υπολογισμό μορίων, αποτελέσματα, θέσεις εργασίας και πολλά άλλα.

Diorismos.gr – Ενημέρωση, προκηρύξεις, εξετάσεις και δελτία τύπου σχετικά με εργασία στο δημόσιο, την εκπαίδευση, το ευρύτερο δημόσιο, την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Forthnet.gr/dimosio – Πραγματικά τα πάντα σχετικά με τις θέσεις στο δημόσιο, ακόμη και προκυρήξεις για νοσοκομεία. Δείτε επίσης προκηρύξεις που έρχονται στο μέλλον.

Proslipsis.gr – Καθημερινή εφημερίδα για τις ευκαιρίες στην εργασία και στην εκπαίδευση.

Metataxeis.gr – Το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων. Περιέχει πληροφορίες κυρίως για μετατάξεις, μεταθέσεις και άλλα. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα που ανήκουν ήδη στο δημόσιο.

Κοινοποιήστε στο Facebook