Λεπτομέρειες για τα Windows 7 στις 27 Οκτωβρίου

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημά της, Windows 7 (γνωστό με την κωδική ονομασία Vienna) στις 27 Οκτωβρίου. Η εταιρεία έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το blog Engineering Windows 7, στο οποίο περιέχονται πληροφορίες για την υπ’ ανάπτυξη έκδοση των Windows, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για δύο σημαντικά events, στα οποία θα παρουσιαστούν αναλυτικά στοιχεία για τα Windows 7 τα οποία ως γνωστόν θα χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη έκδοση του kernel των Windows 2008 Server, ο οποίος με τη σειρά του αποτελεί εξέλιξη του kernel των Vista.

Οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εικόνα για το οικοσύστημα των νέων Windows αυτό το φθινόπωρο στο πλαίσιο του PDC (Professional Developers Conference)] που θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου, όπως επίσης και στο Windows Hardware Engineering Conference το οποίο θα λάβει χώρα μια βδομάδα μετά το PDC.

Πάντως μέχρι τώρα ακούγεται ότι τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν κάπου μέσα στο 2010-2011 σε 3 εκδόσεις: 32bit, 64bit και Server Edition. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία παραμένουν κρυφά και η εγκυρότητα ορισμένων screenshots που έχουν κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ αμφισβητείται (ενδεικτικά Link 1, Link 2). Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί σίγουρα η Microsoft θέλει να καθυστερήσει το θέμα, για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στις πωλήσεις των Windows Vista που μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει μεγάλη μερίδα των καταναλωτών για την ποιότητα τους.

Κοινοποιήστε στο Facebook