Τέσσερα: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας, τον Οκτώβριο του 2009, με την νέα σειρά του Mega “4”. Ο τίτλος προκύπτει από το γεγονός ότι η σειρά βασίζεται σε 4 νεαρούς άνδρες που είναι αδέλφια, πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, οι οποίοι ζουν διάφορες καταστάσεις και στο σήριαλ αυτό θα παρουσιάζονται οι κωμικές τους εμπειρίες, τα παθήματα, τα μαθήματα που παίρνουν από τη ζωή. Η σειρά ασχολείται με έναν πρωτότυπο τρόπο με τον θεσμό της οικογένειας, δείχνοντας μας τις ζωές τους μέσα από την αντρική σκοπιά.

Το σήριαλ παρουσιάζει μια μητέρα, την οποία υποδύεται η Νένα Μεντή, η οποία έχει τέσσερις γιους, τους οποίους υποδύονται οι Νίκος Κουρής, Πάνος Μουζουράκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και φυσικά ο σεναριογράφος της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα υποδύεται την γυναίκα του Χριστόφορου, δυστυχώς όμως για λίγα μόνο επεισόδια αφού παράλληλα κάνει και θέατρο, και η Δανάη Σκιάδη,Δανάη Σκιάδη η κοπέλα που γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Σάκη Ρουβά στην ταινία Alter Ego και η οποία πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία και σε ένα επεισόδιο του “Δέκα” σειράς του Alpha αλλά και την ταινία “Hardcore” πριν λίγα χρόνια.

Για την Δανάη Σκιάδη, κυκλοφορεί έντονη φήμη ότι οι πετυχημένες ερωτικές σκηνές της με το Χριστόφορο, εμπνέονται και από την καθημερινότητά τους.

Επίσης, ακούγεται πως αυτή η σειρά είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε ένα σπίτι-πλατό αμερικάνικων προδιαγραφών, το οποίο έχει χτιστεί ειδικά για το σήριαλ, καθώς και στη Νέα Υόρκη, την αγαπημένη πόλη του Χριστόφορου.

Τέλος, είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι έπειτα από πολυετή συνεργασία ο Χρ. Παπακαλιάτης αφήνει το Studio ATA και στρέφεται για την παραγωγή στην ON Prοductions.

Τέσσερα αδέλφια, τέσσερις άντρες, τέσσερις εποχές.

Ο Άλκης είναι βαρύς και δύσθυμος σαν το Χειμώνα. Ο Βασίλης, σαν την Άνοιξη, γλυκός. Ο Άρης γελαστός και ράθυμος σαν το Καλοκαίρι. Ο Πέτρος, τέλος, είναι το Φθινόπωρο, μελαγχολικός και ρομαντικός. Τέσσερις άντρες: οι ζωές τους, οι γυναίκες τους, οι συγκρούσεις και οι επιθυμίες τους. Και φυσικά η οικογένειά τους. Η κλασική μαμά και ο αρχετυπικός πατέρας. Λένε ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια. Έτσι και οι τέσσερις θα αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο έγκλημα. Αυτό του πατέρα τους…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.