Δύο νέες ψηφιακές μηχανές Cyber-Shot από την Sony

Δύο νέα ακόμα πιο εξελιγμένα μοντέλα ψηφιακών Cyber-Shot μηχανών κατασκεύασε η Sony, ο λόγος για το T77 και το T700. Τα δύο αυτά νέα μοντέλα με ανάλυση 10.1 megapixels υπόσχονται να σας αφήσουν πάρα πολύ ευχαριστημένους με τις νέες λειτουργίες τους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πεντακάθαρες φωτογραφίες. Πρόκειται για δύο μοντέλα πολύ λεπτά, τα οποία θα είναι εύκολο να κρύψετε παντού και έτσι να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας, χωρίς να σας βαραίνουν, έτσι ώστε να μην χάνετε καμία στιγμή από την διασκέδασή σας.

Μπορεί να είναι πολύ μικρή σε μέγεθος αλλά οι δυνατότητες της είναι τεράστιες. Το μοντέλο T77 υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπους, χαρίζοντας σας υπέροχες και πολύ πετυχημένες φωτογραφίες. Το πάχος της είναι μόλις 15 χιλιοστά, ενώ φτάνει τα 13,9 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο της, καθιστώντας την έτσι εύχρηστη και εύκολη στην αποθήκευση, αφού χωράει μέχρι και στην τσέπη σας χωρίς να φαίνεται. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της εμφάνισης της είναι το ότι κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικά και υπέροχα χρώματα: μαύρο, ασημί, ροζ, πράσινο και καφέ, για να ταιριάζει καλύτερα σε όλα τα γούστα. Τέλος, στην φοβερή εμφάνισή της προστίθεται και η εντυπωσιακή και κομψή LCD οθόνη αφής 3 ιντσών για πιο γρήγορη και εύκολη προβολή και επεξεργασία των φωτογραφιών σας.

Όσον αφορά τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, οι αλλαγές είναι μεγάλες και πολύ χρήσιμες. Η νέα κατασκευή φακού Vario-Tessar της Carl Zeiss, θα σας προσφέρει εγγυημένα πιο καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες και το οπτικό ζουμ 4Χ είναι ικανό να αποδώσει ασύγκριτη λεπτομέρεια στις λήψεις close-up. Επίσης, περιέχει ένα καινούργιο σύστημα για να αποφευχθούν οι φωτογραφίες με κλειστά μάτια, το οποίο βασίζεται στο γεγονός ότι τραβάει δύο φωτογραφίες με διαφορά ελάχιστου χρόνου και αποθηκεύει τελικά την φωτογραφία όπου τα μάτια είναι ανοικτά. Το σύστημα αυτό ονομάζετε “Anti-blink”. Τέλος, έχει βελτιωθεί αρκετά και η λειτουργία Intelligent Scene Recognition (έξυπνη αναγνώριση σκηνικού), έτσι ώστε να επιλέγονται αυτόματα κάποιες ρυθμίσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη λήψη της εικόνας σας.

Από την άλλη μεριά το μοντέλο T700 έχει πάχος μόλις 16,4 χιλιοστά, ενώ φτάνει τα 15,2 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο της. Περιέχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB ικανή να αποθήκευση μέχρι και 40.000 φωτογραφίες. Διατίθεται και αυτή σε 5 χρώματα: μαύρο, ασημί, χρυσό, ροζ και κόκκινο. Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα αποθήκευσης των φωτογραφιών σας σε φακέλους, καθιστώντας την έτσι πιο εύχρηστη στην ανεύρεση οποιασδήποτε εικόνας, έχοντας την λειτουργία Album.

Οι δύο νέες ψηφιακές μηχανές κυκλοφορούν ήδη με τιμή 280 και 380 ευρώ αντίστοιχα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.