5χρονο τυφλό κοριτσάκι αποκαλείται νέος Mozart

Ένα 5χρονο τυφλό κοριτσάκι από την Κορέα η Yoo Ye-eun αποκαλείται από πολλούς με το ψευδώνυμο “ο επόμενος Mozart”. Το κοριτσάκι που μένει στην Νότια Κορέα, γεννήθηκε χωρίς μάτια και οι πραγματικοί του γονείς το εγκατέλειψαν. Ευτυχώς όμως υιοθετήθηκε και ζει μια υπέροχη ζωή με τους νέους της γονείς.

Το κοριτσάκι αυτό παρόλο που δεν διδάχθηκε ποτέ να παίζει πιάνο, μόλις σε ηλικία 3 χρονών κατάφερνε να παίζει αμέσως και χωρίς εξάσκηση ότι και αν άκουγε το αυτάκι της. Πρόκειται για ένα παιδί θαύμα. Η τωρινή της μητέρα, η Park Jung Soon, είναι πολύ περήφανη για το κοριτσάκι της και δηλώνει: “Έχει τέλεια τονικότητα, παρόλο που ποτέ δεν έκανε μαθήματα πιάνου και αρμονίας.”

Η μικρή πιανίστρια είναι πολύ γνωστή στην Κορέα και όχι μόνο και η επιτυχία της άρχισε όταν δημοσιεύτηκε ένα βιντεάκι στο οποίο η Yoo Ye-eun παίζει όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της. Το βίντεο είχε 27.000.000 επισκέψεις στη δημοφιλή ιστοσελίδα της Pandora TV της Κορέας. Μετά από αυτό η μικρή άρχισε να γίνεται γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο, όταν βέβαια δημοσιεύτηκαν και άλλα βιντεάκια της μικρής στο YouTube. “Ο επόμενος Mozart” έχει κάνει ντουέτο πέρσι το Μάιο και με ένα άλλο θαυμάσιο κοριτσάκι (7 χρονών) με απίστευτο ταλέντο την Connie Talbot στο τραγούδι “You Raise me Up”. Η μικρή Connie είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι “Βρετανία έχεις ταλέντο”, στο οποίο είχε αφήσει άφωνους τους κριτές με την υπέροχη φωνή της.

Παρακάτω ακολουθούν βιντεάκια από την απίθανη μικρή πιανίστρια:

Κοινοποιήστε στο Facebook