Το καυτό απόρρητο του Brad Pitt

Με τον αέρα της περσινής σεζόν, οι αδερφοί Κοέν εγκαινίασαν το Φεστιβάλ Βενετίας με τη μοναδική αξιόλογη ταινία της διοργάνωσης. Αν και δεν συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα, περιμένουν όλοι να δουν εάν τα τρομερά αδέλφια του αμερικανικού σινεμά μπορούν να έχουν την ίδια επιτυχία με την περσινή τους παραγωγή «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους».

Το “Καυτό απόρρητο” είναι μια τυπική κοενική κωμωδία, που επιτρέπει στους δημιουργούς να “εξευτελίσουν” δύο από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά είδωλα της εποχής, τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, αφού τους παρουσιάζει σαν δύο ανώριμους εργαζόμενους σε κάποιο γυμναστήριο που εμπλέκονται στις περιπέτειες ενός πράκτορα της CIA, του οποίου τα απομνημονεύματα πέφτουν στα χέρια τους. Ο αναλυτής της CIA δεν είναι άλλος από τον Τζον Μάλκοβιτς, του οποίου το όνομα ακούγεται σε όλα τα έντυπα του ξένου τύπου. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στο διαγωνιστικό συμμετέχει επίσης η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι (σκηνοθέτη του Ρέκβιεμ για ένα όνειρο) με τίτλο Τhe wrestler (Ο παλαιστής), καθώς και η ταινία Τhe burning plain (Η φλεγόμενη πεδιάδα) του Γκιγιέρμο Αριάγα, σεναριογράφου των ταινιών 21 γραμμάρια, Τρεις ταφές του Μελκιάδες Εστράδα.

Η 65η Μόστρα τελειώνει στις 6 Σεπτεμβρίου, με την απονομή του Χρυσού Λιονταριού και των άλλων βραβείων. Θα ακολουθήσει η προβολή, εκτός συναγωνισμού, της ιταλικής ταινίας «Ορφέας 9» του Τίτο Σκίπα Τζούνιορ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.