9 χρόνια πήρε σε μια 15χρονη γάτα να επιστρέψει σπίτι

Στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, μια 15χρονη γάτα, η Ντίξι, γύρισε σπίτι της μετά από 9 χρόνια. Η επιστροφή της ήταν αναπάντεχη και οι ιδιοκτήτες της τρελάθηκαν όταν την είδαν. Ήταν σίγουροι πως μετά από τόσα χρόνια απουσίας, η γάτα δεν θα επέστρεφε ποτέ σπίτι και ίσως να είχε αποβιώσει κιόλας.

Την γάτα βρήκε ένας γείτονας, ο οποίος την έβλεπε για μέρες να τριγυρνάει στη γειτονιά και σαν καλός Σαμαρείτης κάλεσε την Εταιρεία Προστασίας Ζώων (RSPCA) για να αναφέρει το γεγονός. Όταν η RSPCA, και συγκεκριμένα ο υπάλληλος της Αλαν Πίταγουεϊ, έφτασε στην γειτονιά και είδε την γάτα, η οποία ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και φυσικά αδυνατισμένη, έλεγξε το microchip που είχε και ανακάλυψε πως πρόκειται για την Ντίξι. Αμέσως, την επέστρεψε στους ιδιοκτήτες της Αλαν και Γκίλι Ντιλέινι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Μετά από 9 χρόνια κρατούσαν και πάλι την αγαπημένη τους γατούλα αγκαλιά.

«Από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού δεν έχει σταματήσει να γουργουρίζει», δήλωσε η κυρία Ντιλέινι.

Η RSPCA  μετά από αυτό το χαρμόσυνο αποτέλεσμα, θέλει να πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα ευαισθητοποιηθούν και επισημαίνει πως θα ήταν πολύ καλό όλοι να εμφυτεύουν μικροτσίπ στα κατοικίδια τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.