Σκύλος έσωσε το αφεντικό του καλώντας την άμεσο δράση

Στην Αριζόνα σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Scottsdale, ένας σκύλος κατάφερε να σώσει το αφεντικό του παίρνοντας τηλέφωνο το 911. Όταν το τμήμα έλαβε την κλήση του σκύλου το μόνο που ακουγόταν ήταν ένας μικρός ψίθυρος και το γάβγισμα του σκύλου, που ονομάζεται Buddy. Ο αστυφύλακας Chris Trott ακούγεται στην ηχογράφηση της κλήσης να λέει: “Ναι, εδώ άμεση δράση. Ναι… Με ακούτε; Μήπως υπάρχει κάποιος εκεί που μπορείτε να δώσετε το τηλέφωνο;” Μετά από αυτό κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά.

Τότε η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Joe Stalnaker και μετά από 3 λεπτά, όπου έφτασε η άμεσο δράση ακούγεται στην ηχογράφηση ο Buddy να γαβγίζει ακόμα περισσότερο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η διεύθυνση του Joe Stalnaker ήταν σημειωμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την ένδειξη πως ένας εκπαιδευμένος σκύλος μπορεί να καλέσει σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του δεν είναι ικανός να το κάνει, με άλλα λόγια αν του συμβεί κάτι.

Η αστυνομία εξήγησε πως ο σκύλος είχε υιοθετηθεί σε ηλικία 8 εβδομάδων από το Michigan-based Paws, όπου εκπαιδεύονται σκυλιά για να βοηθούν τους ανθρώπους. Ο Buddy, που είναι μόλις 18 μηνών έχει εκπαιδευτεί να πατάει προγραμματισμένα κουμπιά μέχρι να απαντήσει κάποιος από το αστυνομικό τμήμα, λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης του πάσχει από συμπτώματα κρίσης. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο σκύλος αυτός καλεί την αστυνομία εκ μέρους του Stalnaker.

Ευτυχώς σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα του αστυνομικού τμήματος της περιοχής ο Stalnaker χρειάστηκε να μείνει δύο μέρες στο νοσοκομείο, αλλά ανάρρωσε πλήρως από την κρίση. Οι κρίσεις αυτές σύμφωνα με δηλώσεις του Sgt Clark οφείλονται σε ατύχημα που υπέστει ο Stalnaker, όπου χτύπησε στο κεφάλι πριν 10 χρόνια σε στρατιωτική εκπαίδευση που έκανε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.