Δημιουργήστε το δικό σας Gravatar με 3 βήματα

Τις τελευταίες δύο μέρες έγιναν κάποιες μικροαλλαγές – προσθήκες στο Otherside.gr (οι περισσότερες αφορούν τεχνικά θέματα που δεν φαίνονται) και μια από αυτές είναι η υποστήριξη Gravatars στα σχόλια. Όσοι δεν διαθέτουν Gravatar account θα τους δίνεται μια τυχαία εικόνα σε κάθε σχόλιο.

Το Gravatar (Globally Recognized Avatar) είναι ουσιαστικά μια μικρή εικόνα η οποία συνδέεται με την διεύθυνση e-mail σας και εμφανίζεται δίπλα από κάθε σχόλιο που κάνετε σε όλα τα blogs & sites που υποστηρίζουν gravatars, κάτι σαν το προσωπικό χαρακτηριστικό σας δηλαδή. Για να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας Gravatar αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gravatar.com
  • Επιλέξτε “Sign up now“, εισάγετε το e-mail σας και πατήστε signup. Στη συνέχεια ελέγξτε τα e-mail σας για το μήνυμα επαλήθευσης και πατήστε το activation link που θα βρείτε μέσα σε αυτό.
  • Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε από τον υπολογιστή σας ή από το internet και στην συνέχεια επιλέξτε το κομμάτι της φωτογραφίας και τις διαστάσεις στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες από μια διευθύνσεις e-mail.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.