Max Payne: The Movie

Ο Max Payne, μετά την κορυφαία σειρά video games επιστρέφει αρκετά χρόνια αργότερα, αυτή την φορά σε ταινία! Το αστυνομικό θρίλερ με το noir ύφος και το εξαιρετικό σενάριο αποτελούν εγγύηση για την μεταφορά της ιστορίας του ήρωα στην μεγάλη οθόνη.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο πολλά υποσχόμενος Mark Wahlberg που υποδύεται έναν DEA Agent του οποίου η οικογένεια σφαγιάστηκε ως θύμα κάποιας συνωμοσίας. Δίπλα του η Mila Kunis ως άλλη Mona Sax (εμφανίζεται στο παιχνίδι Max Payne 2), εκπαιδευμένη δολοφόνος η οποία θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο της αδερφής της. Οι δύο μελαγχολικοί χαρακτήρες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σκοτεινή περιπέτεια οπού τους κυνηγάει η αστυνομία και μια αδίστακτη οργάνωση που κρύβεται πίσω από τον θάνατο της οικογένειας του Max Payne.

Η ταινία που θα βγει στις αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου 2008, αναμένεται πολύ ατμοσφαιρική, κάτι που είναι άλλωστε και το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς παιχνιδιών Max Payne. Για να πάρετε μια μικρή γεύση έχουν κυκλοφορήσει trailers αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας που σας βάζει κατευθείαν στο κλίμα.