Ταινίες που θα δούμε τον χειμώνα από το Mega Cinema

Δυναμικά επιστρέφει το Mega (που ανανέωσε και την ιστοσελίδα του) στην φετινή σεζόν, για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του. Το Μεγάλο Κανάλι εκτός από τις καθημερινές σειρές -νέες και συνεχιζόμενες από πέρσι-  θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε και πολλές νέες και αξιόλογες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη τηλεοπτική προβολή που μπορεί να μην καταφέραμε να δούμε ή ακόμα καλύτερα, που τις είδαμε και θέλουμε να τις ξαναδούμε. Διάσημοι και βραβευμένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε ταινίες που θα καλύψουν κάθε κινηματογραφικό γούστο. Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις ταινίες που το Mega Cinema έχει εξασφαλίσει για τους τηλεθεατές του.

«ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI»: Η πιο πολυσυζητημένη ταινία των τελευταίων ετών με ρεκόρ εισπράξεων παγκοσμίως και πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς, Οντρέ Τοτού, Σερ ‘Ιαν ΜακΚέλεν, Ζαν Ρενό, και ‘Αλφρεντ Μολίνα. Η περιπέτεια καταιγιστικής δράσης «16 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ» από τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών “Φονικό όπλο” και “Superman” Ρόμπερτ Ντόνερ και με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Μπρους Γουίλις. Η συναρπαστική περιπέτεια «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ 3: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ» με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και την Κριστάνα Λόκεν. Η αστυνομική περιπέτεια «ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ S.W.A.T.» με τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Ολίβιε Μαρτίνεζ και Μισέλ Ροντρίγκεζ. Έκρηξη αδρεναλίνης στην ταινία δράσης «ΧΧΧ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ» με τους Αϊς Κιούμπ, Σάμιουελ Τζάκσον και Γουίλεμ Νταφόε. Το συγκλονιστικό θρίλερ «Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΙΛΥ ΡΟΟΥΖ» με τους Λόρα Λίνεϊ, Τομ Γουίλκινσον και Τζένιφερ Κάρπεντερ. Η περιπέτεια τρόμου «ΑΝΑΚΟΝΤΑ 2: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΟΡΧΙΔΕΑΣ» με πρωταγωνιστές τους Μόρις Τσέσνατ, και Κρίστοφερ Γουόκεν. Άνθρωπος εναντίον μηχανής σε έναν πόλεμο νέας γενιάς στην ταινία: «ΜΑΧΗΤΙΚΟ STEALTH: Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ» με τους Τζέιμι Φοξ, Σαμ Σέπαρντ και Τζος Λούκας. Η νεανική περιπέτεια «ZATHURA» με την υπογραφή των δημιουργών των μεγάλων επιτυχιών “Τζουμάντζι” και “Πολικό εξπρές” και πρωταγωνιστές τους Τιμ Ρόμπινς, Κρίστεν Στιούαρτ και Νταξ Σέπαρντ, και η δραματική ταινία «TRUMAN CAPOTE» με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Από το πακέτο των ταινίων του Mega Cinema δεν λείπουν και οι κωμωδίες! Ο επιθεωρητής Κλουζό με τους Κέβιν Κλάιν, Ζαν Ρενό και Στιβ Μάρτιν, σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες στην ταινία «O ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ». Μια επιθυμία ζωής, φέρνει τρελά αποτελέσματα στην ταινία «Η ΖΩΗ ΣΕ FAST FORWARD» με τους ‘Ανταμ Σάντλερ, Κέιτ Μπέκινσέιλ, και Κρίστοφερ Γουόκεν. «ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ» με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζεφ Ντάνιελς και Τσέριλ Χάινς. Δυο πράκτοrες του FBI… «ΞΑΝΘΙΕΣ… ΓΚΟΜΕΝΟΙ» με τους Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς και Τζέιμι Κινγκ. Διασκεδαστικά μαγικά ξόρκια στη «ΜΑΓΙΣΣΑ» με τους Νικόλ Κίντμαν, Γουίλ Φερέλ, Μάικλ Κέιν και Σίρλεϊ ΜακΛέιν. «ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΖΙΓΚΟΛΟ: ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!» Με τους Ρομπ Σνάιντερ, ‘Εντι Γκρίφιν και τον “δικός μας” Κώστας Σόμμερ, στο χολιγουντιανό του ντεμπούτο. «FUN WITH DICK AND JANE» με πρωταγωνιστές τους Τζιμ Κάρεϊ, Τέα Λεόνι και ‘Αλεκ Μπόλντουιν. Το ριμέικ της ομώνυμης μεγάλης επιτυχίας του Μελ Μπρουκς «ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ» με τους Ούμα Θέρμαν, Νέιθαν Λέιν, Μάθιου Μπρόντερικ και Γουίλ Φερέλ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.