Θέλετε διαζύγιο με καλή διατροφή; Πάρτε μια Ξελογιάστρα!

Ένα περίεργο καινούργιο επάγγελμα έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία, ο λόγος για τις ξελογιάστρες. Ναι καλά καταλάβατε, πρόκειται για επαγγελματίες γυναίκες, οι οποίες έχουν σαν σκοπό τους να ξελογιάσουν τους άντρες. Οι λόγοι για να προσλάβει κανείς μια τέτοια γυναίκα είναι πολλοί. Συνήθως αναλαμβάνουν περιπτώσεις διαζυγίων, όπου οι άντρες αρνούνται να δώσουν το διαζύγιο στις συζύγους τους.

Το επάγγελμα αυτό ξεκίνησε στην Ιαπωνία και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει και αλλού. Λογικά όμως, προβλέπεται να ανθίσει και στην υπόλοιπη Γη.

Οι επαγγελματίες ξελογιάστρες δεν ενεργούν από μόνες τους. Πρόκειται για ολόκληρες εταιρείες, όπως για παράδειγμα η GNC και η ACYours, οι οποίες απασχολούν τις συγκεκριμένες κοπέλες. Στον “τόπο του εγκλήματος” η επαγγελματίας φτάνει με συνοδεία ενός φωτογράφου και ενός καμεραμάν, για να έχουν και τα απαραίτητα πειστήρια. Οι δύο αυτοί κρυφοί συνοδοί, συνήθως έχουν και το ρόλο του “μπράβου” της ξελογιάστρας και επεμβαίνουν μόνο σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση που το θύμα γίνει βίαιο.

Ο ρόλος και ο απώτερος σκοπός της Ξελογιάστρας είναι να “τυλίξει” το θύμα και αν χρειαστεί να φτάσει μέχρι και στο κρεββάτι. Βέβαια πολλές φορές αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν είναι αρκετά και χωρίς να γίνει το μοιραίο.

Κοινώς πρόκειται για οργανωμένο “έγκλημα”, όπου το θύμα πέφτει πολύ εύκολα στην παγίδα, αφού οι κοπέλες που αναλαμβάνουν να κάνουν την συγκεκριμένη δουλεία είναι πολύ όμορφες και δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games